Stort DR-hit vender tilbage

Foto: Shutterstock.com

DR har nu meldt ud, at det populære tv-program 'Gift ved første blik' vender tilbage.

Efter mere end et år i coronaisolation er mange af os ekstra sultne på nærhed og kærlighed. Og det får vi forhåbentlig masser af i den nye sæson af ’Gift ved første blik’. Her skal den umiddelbare tiltrækning mellem parrene i år være større, som er ønsket for sæson 7 af programmet

For at det kan lykkes, kan seerne glæde sig til en række nye eksperter og tiltag. Det betyder, at eksperterne har større fokus på at finde de gode match på den korte bane, samt at det videnskabelige fundament for eksperimentet bliver stærkere. Blandt andet er der denne gang en adfærdspsykolog med som matchmaker.

Læs også

Britney gør det igen: Lufter brysterne i det fri

Samtidig vil seerne blive lukket tidligere ind, så man får et dybere indblik i hele matchprocessen. Tidligere har der været stor fokus på at matche par, som ville passe sammen på den lange bane, men eksperterne har erkendt, at parrene aldrig kom så langt, fordi tingene på den korte bane ikke fungerede.

Ved at matche parrene på en anden måde og få nogle nye eksperters øjne på processen, håber vi at se flere par, som holder sammen i længere tid.

"Vores matching har i de tidligere sæsoner haft varieret succes. Hvert år udvikler og tilpasser vi vores matchingmetode – det gælder også for den kommende sæson. Ved at matche parrene på en anden måde og få nogle nye eksperters øjne på processen, håber vi at se flere par, som holder sammen i længere tid. Der er stadig mange, der lever alene i dag og antallet af skilsmisser er steget igen i 2020. Dog vil de fleste af os stadig tosomheden, og det ønske vil vi gerne behandle og spejle på DR1, siger redaktør for ’Gift ved første blik’," Stine Preem.

Den nye sæson har premiere torsdag den 19. august klokken 20.00 på DR1 og DRTV, fortæller DR i en pressemeddelelse 

Nye ansigter – og nye perspektiver

Udover at justere måden parrene bliver matchet på, vil der også være helt nye ansigter blandt de eksperter, som laver matchene.

"I denne sæson er ekspertpanelet fornyet og forøget for at få flere aspekter at matche ud fra. Vi håber, at den nye sammensætning af eksperter kan give bedre match, da researchen på de medvirkende nu bliver større og bredt ud over flere fokusområder. Samtidig ønsker vi også, at de nye eksperter skal kunne tilføje ny og interessant viden til selve eksperimentet og seerne," forklarer Stine Preem og fortsætter:

"Via eksperimentet vil vi gerne inspirere danskerne til at tro på kærligheden og give dem redskaber til at se på, hvordan vi møder hinanden i en ny kærlighedsrelation og arbejder med os selv i den proces."

Via eksperimentet vil vi gerne inspirere danskerne til at tro på kærligheden og give dem redskaber til at se på, hvordan vi møder hinanden i en ny kærlighedsrelation og arbejder med os selv i den proces.

Eksperterne i 7.sæson af ’Gift ved første blik’ er Gert Martin Hald, psykolog og klinisk sexolog, der har fokus på sex, attraktion, værdier og kommunikation. Annemette Staal, adfærdspsykolog, der har fokus på hverdagen i parforhold og på hvorfor vi har den adfærd, som vi har.

Og endelig Jacob Cornett, parterapeut og psykolog med fokus på tilknytning, relationer og parterapi. Alle tre har været en del af matchmaking-processen.

Derudover er etnolog og livsstilsekspert Julia Lahme tilknyttet programmet og vil løbende berige seerne med trends og perspektiver. De ti singler, der er blevet matchet til ’Gift ved første blik’ sæson 7, vil blive offentliggjort tæt på premieren.

Læs også

Coco ammer stadig sin 5-årige datter: 'Hvorfor tage den glæde fra hende?'

 

 

Dagens Gossip