Sue er mor til 3: Folk synes jeg ligner en på 25 år

Foto: Tiktok

Sue, der er mor til tre børn, siger, at folk bliver chokerede, når de hører hendes virkelige alder.

Sue tilbringer mange timer hver uge i fitnesscenteret. Og det har bestemt kastet resultater af sig. Hun får nemlig jævnligt komplimenter for sin krop, og mange tror, at hun kun er 25 år.

Den canadiske kvinde deler jævnligt billeder og videoer af sin tonede krop på sociale medier. Her er hun dog meget åben omkring sin alder, skriver Daily Star.

Læs også

Mand spiser frokost med en hjemløs kvinde hver uge: Så fortæller hun noget der chokerer ham

Sue, der er mor til tre, siger, at hun kun har været under kniven én gang, hvilket hun var, da hun fik brystimplantater, da hun var sidst i 20'erne.

Foto: TikTok

I en kommentar til en af hendes videoer, hvor hun boltrer sig på en strand på Bahamas, skriver en chokeret fan, at hun ligner én, der er halvt så gammel, som hun er: "Helt fantastisk - du ligner én på 25 år."

På billederne og videoerne fra Bahamas er Sue iført en lille bikini, mens hun poserer på stranden. I teksten til en af videoerne, har hun tilføjet følgende tekst: "Jeg er 56 år."

Videoen er gået viralt og er blevet set mere end en halv million gange. I kommentarfeltet har flere givet udtryk for, at de er forbløffede over resultaterne af hendes træning.

"Jeg vil gerne se dig i dine 30'ere. Jeg har noter at tage, frue," skriver en person.

"Absolut fantastisk! Enestående skønhed," skriver en anden.

En anden spurgte hende: "Du ser fantastisk ud. Har du fået børn?", hvilket Sue svarer på, og skriver, at hun har 'tre teenagere'.

"You go, girl. Kund sundhed og kærlighed til dig i 2022 og frem," skriver en fjerde.

"Jeg er 60 år og stadig i fitnesscenteret fem gange om ugen, hvor jeg udfører lektioner og styrketræning," lyder det fra en femte.

Sue har forklaret i en af sine tidligere videoer, at hun begyndt at tage arbejdet i fitnesscenteret seriøst, da hun var 49 år. Hun sagde også, at det var det bedste, hun nogensinde havde gjort.

Influenceren bad andre kvinder i deres 50'ere om at øge deres indtag af protein. Derudover advarede hun også om, at 'resultater tager lang tid' og at 'vedholdenhed er alt', når det kommer til træning.

"Jeg er stærkere som 56-årig, end da jeg var 36 år," siger hun.

Hun fortæller også, at man skal være opmærksom på 'rette teknik', når du styrketræner, da skader kan være svære at komme sig over, når man når en vis alder.

Læs også

Tre små børn pantede dåser og købte slik: Da de gik ud af butikken blev de omringet og fik tæsk

 

 

Dagens Gossip