Sussi Nielsen sætter ord på den nye romance: Derfor vil hun ikke dele ham med resten af Danmark

Skrevet af Kamille Isaksen

20/02/2024
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Efter Leos død har Sussi haft fuld fart på, men der er alligevel noget, som bremser hende i at dele ham med resten af befolkningen.

Mest læste i dag

På den idylliske gård i Saltum har Sussi Nielsen åbnet sit hjem for en ny firbenet ven ved navn Musse. Men når det kommer til hendes hjerte, har hun også gjort plads til en ny flamme - en ostehandler, som hun dog endnu ikke er klar til at præsentere for offentligheden.

Sussi, der tidligere delte sit liv og sin musik med sin afdøde mand Leo Nielsen, bor stadig på den gård, de engang kaldte deres fælles hjem. Trods Leos bortgang føler Sussi stadig hans nærvær.

Det skriver B.T

Den nye kæreste, hvis identitet Sussi holder tæt ind til kroppen, er indforstået med hendes unikke forhold til Leo, selvom han ikke selv tror på det overnaturlige. 

Men selvom det går fremragende for det nyforelskede par, så er entertaineren ikke klar til at dele ham med offentligheden: "Det er stadig så nyt, så vi lader det udvikle sig i sit eget tempo," deler Sussi om forholdet, der har stået på i et par måneder.

Sussi reflekterer også over sin tidligere hemmelige kæreste, som hun gik fra, fordi han ikke ønskede at blive offentlig kendt. Hun indrømmer, at hun måske var for hurtig til at afslutte forholdet og har lært af sine tidligere fejl. 

Livet på gården i Saltum fortsætter for Sussi, der stadig optræder og nu også medvirker i en miniserie med TV 2 Nord om livet efter Leo. Den nye kæreste er dog ikke planlagt til at optræde i serien. "Han skal også have tid til at vænne sig til det hele," afslutter Sussi.