Sussi og Leo prøvede at bytte partnere

Sussi og Leo prøvede kræfter med partnerbytte. Det var en oplevelse, der fik dem til at se i øjnene, at det, de havde i sengen derhjemme, var det bedste.

Det kendte musikerpar åbner igen op om deres sexliv på skærmen. Her afslører de blandt andet, at de i deres unge dage prøvede kræfter med partnerbytte.

Læs også

Kvinde raser over svigerfar efter akut kejsersnit: 'Han kaldte mig doven'

"Det med partnerbytte er dog mange år siden. Der fandt vi ud af, at det ikke var en god idé," fortæller Sussi ifølge SE og HØR

Leo er enig med Sussi, eftersom han følger op ved at sige, at det ikke var nogen succes, da de prøvede at bytte partnere. 

"Vi prøvede det én gang, og det var ingen succes," erkender den 65-årige Leo. 

Musikerparret har dannet parret i 50 år. Til trods for de mange års parløb, er både Sussi og Leo enige om, at de bedst kan lide, hvad de har derhjemme. 

Sex er et emne, der ofte bliver bragt op i DR-serien 'Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo', som blev til, da Leos niece, Berit, blev ramt af en depression, hvorefter hun flyttede ind på gården hos Sussi og Leo i Saltum. Med sig havde hun sin søn Lukas. 

De bor fortsat på gården, hvorfor den nu 18-årge Lukas må lægge øre til lidt af hvert. I serien, der for tiden bliver genudsendt på DR, følger man livet hos det bramfrie musikerpar. 

Som tidligere angivet bliver der talt en del om sex i serien, men Sussi forsikrer dog om, at det ikke er et emne, der tales meget om til dagligt. Derimod virker det blot sådan, når man ser den klippede serie i fjernsynet.

Læs også

Bagedyst-stjerne melder ud: Nu er det slut

Ifølge SE og HØR er Sussi og Leo samt Berit og Lukas i fuld gang med optagelserne til en ny sæson, der vil blive vist til efteråret. Her får man muligheden for at se, hvordan det siden er gået hos familien i Saltum. 

 

Dagens Gossip