Thomas Blachman raser efter nederlag: Stopper i X Factor

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Hele Danmarks Thomas Blachman er nu fortid i det evigt populære underholdningsprogram X Factor.

Det var Simon Kvamms unge juveler, Rosel, der trak det længste strå og løb med sejren i 16. udgave af det populære underholdningsprogram X Factor. 

Der havde været et hav af overraskelser i dette års udgave af programmet, og fredag aften var altså ingen undtagelse, da storfavoritten Theodor allerede måtte vinke farvel kort efter pausen, da han endte på tredjepladsen.

Til trods for den flotte sejr til Rosel, var det tilsyneladende noget helt andet, der sidenhen har stjålet alt opmærksomheden.

Thomas Blachman stopper nemlig i X Factor med øjeblikkelig virkning. 

Den nu tidligere X Factor legende har efter gårsdagens finale valgt at vinke farvel til programmet, og han lægger ikke fingre imellem, da han begrundede overvejelserne. 

For hvis du er blandt dem, som fredag efter fredag har siddet klistret til skærmen, så har du nok bidt mærke i, at Simon Kvamm og Thomas Blachman er røget i totterne på hinanden op til flere gange. 

Og det har nu mundet ud i, at Thomas Blachman har måtte trække stikket. 

Dagens.dk har talt med Thomas Blachman ovenpå chok-nyheden, men han var meget kortfattet:

“Jeg er stadig i chok over, at han sendte Clara ud. Manden har tydeligvis ikke nogen smag, så det her pis, gider jeg ikke længere” lød det fra Thomas Blachman til vores reporter Rans Lirpa. Det var en tydeligt irriteret Blachman, der ikke lagde skjul på, at den nye dommer, Simon Kvamm, har været til stor irritation gennem hele sæsonen.

Fik ikke rollen

Vores reporter Rans Lirpa har ligeledes talt med vinder-dommeren Simon Kvamm, og han berettede os om, at Thomas Blachman har haft et horn i siden på ham siden ‘Drengene fra Angora’ hvor Simon Kvamm valgte Thomas Blachman fra til rollen som den klaverspillende Henrik Solgård. Dette har vi dog ikke fået bekræftet fra Thomas Blachman selv.

Rollen som Henrik Solgård gik i stedet til Esben Pretzmann, som du kan se herunder: (Artiklen fortsætter under videoen)

Men hvem der skal overtage hele Danmarks Thomas Blachmans plads næste år, er endnu uvist. 

Her på Dagens.dk har vi dog modtaget et billede fra pålidelige kilder, der giver et praj på, hvem der skal erstatte Thomas Blachman som vært. 

Klik her for at se billede 

Som de fleste nok har opfanget, så er der naturligvis tale om en aprilsnar.

Læs også

Bryder i gråd midt på scenen: Sofie Linde får kæmpe overraskelse i sidste aften som X Factor-vært

 

.

Dagens Gossip