Tidligere DR-profil står på ski kun iført undertøj

21/03/2023 15:23

Emil Martesen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er mange måder og stå på ski på, men det er alligevel de færreste, som vælger netop denne.

Mest læste i dag

Det her er det mest random, jeg nogensinde har postet. 

Sådan indleder den tidligere DR-profil Thomas Skov et opslag på det populære sociale medie Instagram. 

Men det er bestemt ikke det, som trækker opmærksomheden hos de følgere, der har lagt vejen forbi denne video. 

For det kan godt være, at den evigt populære Thomas Skov har vinket farvel til DR, og i stedet startet et eventyr i podcast-verdenen, men det er alligevel de færreste, der troede at de skulle støde på dette herlige klip på hans Instagram-profil. 

Han lægger dog heller ikke skjul på, at han er blevet eksponeret for en del bikini og vin-instagramfilm: 

“Jeg er blevet eksponeret for en del bikini og vin-instagramfilm, hvor bikiniklædte kvinder kører på ski og drikker vin - (min algoritme er jo helt væk) Så syntes jeg det kunne være sjov at lave min egen version. Dåseøl og underhakkere. Men det er simpelthen så random at jeg bare tænkte, at jeg ville droppe at lægge det op - men så igen. Nogen gange skal man poste noget unyttigt. Som dronningen sagde”, lyder det fra Thomas Skov senere i opslaget. 

For mens han normalt slår sine folder i podcast-verdenen, hvor han og hans gode ven Emil Thorup er blevet kendte ansigter med den populære podcast ‘Livet ifølge Emil og Thomas’, så er det nu engang denne video, som har trukket overskrifter de seneste dage. 

Du kan se den sjove video ved at trykke her

Og hvis du er blandt dem, der ikke kan få nok at Thomas Skov, så kan du lytte til hans podcast med Emil, der bygger på to vidt forskellige liv, hvor Emil lever det vilde jetset-liv og går i byen mindst tre gange om ugen, mens Thomas er gift og har tre børn. 

Og i podcasten slår de to TV-kendisser nemlig hovedet sammen to gange i ugen, og vender oplevelser og tanker fra livet med hinanden. 

Indimellem bliver der også nedbrudt et tabu, andre gange bliver der givet et godt råd - og de fleste gange bliver der grinet.