Tina Müller melder ud: Det er slut

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Nu er det slut.

Inden længe er det slut med Tina Müller på det populære boligprogram ‘Hammerslag’. 

For efter 51 udsendelser med den evigt populære Tina Müller i spidsen, så er det slut. 

Den 45-årige tv-vært vender nemlig ikke tilbage efter sin barsel. 

Det løfter hun selv sløret for i et opslag på det sociale medie Instagram

“Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Hammerslag og ikke mindst være med til at udvikle programmet de seneste år. Men i den periode er meget også sket for mig privat, og af den årsag har jeg valgt at sige stop på Hammerslag og kommer derfor ikke tilbage efter min barsel”, lyder det i opslaget fra Tina Müller. 

Hun fortæller desuden, at det har været en svær beslutning at stoppe. 

“Det har på ingen måde været en nem beslutning, for det er noget helt særligt at være en del af Hammerslags-familien”, skriver den nybagte mor og tilføjer: 

“Men Sporten er stadig min primære arbejdsplads, og her er der en hel del rejsedage i løbet af et år med mange overnatninger på hotel. Hvis jeg samtidig skulle være afsted med Hammerslag, så ville det være over tre måneder om året væk hjemmefra”. 

Og det er for lang tid for den nybagte mor, der har brug for at suge hvert et lille øjeblik med datteren til sig og være til stede med sin familie.

“Jeg kommer med garanti til at savne at lave Hammerslag. Formentlig allerede i morgen (den 28. marts, red.), når en ny sæson toner frem på skærmen. Her vil den gode barselsvikar Sofie Østergaard tage jer med rundt, slutter hun opslaget, som du kan se her

Læs også

Jesper Skibby åbner op og deler ærlige ord om sygdom

 

.

Dagens Gossip