Tinder lancerer festival-udgave

Dating-appen Tinder vil gerne gøre det muligt for festivalgængere at møde hinanden, før de overhovedet tager af sted. Derfor lancerer de nu en helt ny festival-udgave i Tinder.

Datinglivet blev i den grad revolutioneret, da smartphones begyndte at vinde frem, og der pludselig dukkede dating-apps som Tinder, Happn og Badoo frem. Det er især Tinder, der er den største spiller på markedet, hvor folk over 18 år blot skal swipe til højre eller venstre på et billede, alt efter om de synes personen er tiltrækkende eller ej.

I løbet af de seneste syv år hvor Tinder har eksisteret, har app’en fået mange nye funktioner, hvor man i en årrække havde mulighed for at oprette en gruppe, så man kunne matche andre grupper, og på den måde mødes flere ad gangen i stedet for en og en.

Nu er Tinder klar med endnu et nyt tiltag, og denne gang er det målrettet de mennesker, der skal give den gas på festivalerne i år. Her vil man allerede inden festivalen går i gang, have mulighed for at matche andre festivalgængere, som man kan møde med.

Match op til tre uger inden

Med den nye funktion vil du som bruger have mulighed for at vælge en festival, som du skal på, og så vil du kunne matche andre personer, der skal til den samme festival. Dette kan man gøre op til tre uger før, lyder det fra Tinder.

Hos Tinder oplever de også, at der er et stort antal af nye brugere og besøgende på Tinder, når der er festivaler. Derfor var det også naturligt for dem, at de lavede denne funktion.

Læs også

Kendt børnevært viste bryst og var ofte fuld på live tv: “Kom direkte fra hotellets bar”

“Det er ingen hemmelighed, at Tinder er en app, som man bare må have, hvis man er single og skal på en festival et sted i verden. Vi ser konsekvent et stigning i brugen af tinder, når mange tusinde musikfans pludselig samles. Så vi ville gerne skabe en ny mulighed, der gør det lettere at mødes med andre festivalgængere, inden man overhovedet ankommer til festivalen,” fortæller Jenny Campbell, der er CMO hos Tinder ifølge Ladbible.com.

Kommer desværre ikke til Danmark endnu

Et minus ved den nye festival-funktion, er, at det ikke er muligt at benytte den til de danske festivaler. Du har dermed ikke mulighed for på forhånd at matche med andre festivalgængere, der skal til Roskilde, Smukfest, Tinderbox, Northside eller en femte festival i Danmark i år.

Hvis du skal gøre dette, skal det være på den helt normale måde i Tinder, hvor du matcher en person, og først derefter kan forhøre dig hos vedkommende, om de også skal af sted.

Mange danskere tager dog til festivaler i udlandet, og derfor kan det stadig være aktuelt, at du benytter dig af den nye udgave. Skal du til en af disse følgende festivaler, så har du mulighed for at matche andre festivalgængere via Tinder.

Parklife, Lovebox, Electric Daisy Carnival i Las Vegas, Governors ball, Bonnaroo Musc / Arts Festival, Faster Horses, HARD Summer, EDC Orlando. Derudover er det alle AEGs festivaler i både England og USA, hvilket blandt andet indkluderer, All Points East, British Summer Time, Hangout Fest og Firefly.

Læs også

Miley Cyrus kommer til Danmark - Fejrer det ved at dele nøgenbillede

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip