Trist afsløring fra Piet Kyndesgaard: Nu er det slut med TV 2-hit

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det skulle hurtigt vise sig at blive en succes, da hele Danmark begyndte at følge med de skønne børn fra "De sjældne danskere".

Programmet, der viste sig at være en fremragende idé fra TV 2, endte såmænd med at tage Danmark med storm. Det betød også, at man hurtigt begyndte at holde af børnene, herunder Piet Kyndesgaard. 

"De sjældne danskere" har taget danskerne med ud på en smuk rejse i hele tre sæsoner, og har man fulgt med i hittet, så har man både været med, når de har oplevet nedture, men også opture.

Læs også

Læge forklarer, hvorfor par bør få en 'søvn-skilsmisse'

Det er derfor ikke overraskende, at man føler, at man har dannet et bønd med børnene Piet, Bastian, Nalina, Hjalte, Noor, Theo, Niels og Rebekka. 

Er man fan af programmet, så er der dog kommet dårligt nyt. 

Det er blevet bekræftet, at der ikke kommer til at blive lavet flere sæsoner, hvorfor det altså definitivt er slut. 

Det fortæller Piet Kyndesgaard, da han snakkede med SE og HØR, da de fangede ham til Zulu Awards 2021, hvor Piet såmænd gjorde sig til som vært på den røde løber. 

"Der kommer ikke mere af ”De sjældne danskere”. Der blev aftalt at lave tre sæsoner, og det var det," kommer det altså fra Piet til SE og HØR.

Det betyder, at man kommer til at vinke farvel til mange af børnene, som man ellers er begyndt at holde af. Men det ser dog ikke ud til, at det også kommer til at gælde Piet, som man umiddelbart vil komme til at se mere til. 

Dette bliver såmænd også bekræftet af hovedpersonen selv. 

"Jeg vil sygt gerne lave mere tv," lød det fra Piet til SE og HØR.

Læs også

Burger King med nyhed