TV 2 løfter sløret: Her er Danmarks første 'Bachelorette'

Foto: Shutterstock

TV 2 har haft stor succes med programmet 'Bachelor', og nu har de afsløret den første danske 'Bachelorette'.

I to sæsoner har TV 2 haft god succes med datingprogrammet 'Bachelor'. Og nu håber de, at de også kan skabe et succesfuldt program, ved at bytte om på rollerne.

Læs også

Dramatisk morgen på 7-Eleven: Personalet måtte barrikadere sig

Den danske tv-kanal har nemlig løftet sløret for den første danske 'Bachelorette'. Hun hedder Julie Kriegler og er 26 år gammel.

Er hun en kvinde, du godt kunne tænke dig at date, så er det muligt - endda i eksotiske omgivelser. TV 2 er nemlig på jagt efter 18 mænd, der har lyst til at medvirke i den kommende og første sæson af 'Bachelorette'.

Foto: TV 2

I en pressemeddelelse fra TV 2 lyder det, at det ikke kun vil være Julie Kriegler, der bliver hovedperson i den kommende sæson.

Derimod er hun kun den første af to singlekvinder, der får hovedrollerne i programmet. Den 26-årige kvinder bor i dag i København og håber, at hun i programmet kan finde sit livs kærlighed, afslører hun.

"Jeg har ikke en bestemt type, jeg går efter. Bare han har glimt i øjet, et sødt smil og er charmerende, så er jeg solgt," lyder det fra Julie, der også gør det klart, at hun håber at møde en 'megafantastisk mand, der er sød og sjov og fejer benene væk under hende'.

Vil du gøre dig forhåbninger om at vinde Julies hjerter, er det vigtigt, at du kan få hende til at grine, afslører hun.

"Jeg drømmer om en mand, der kan få mig til at grine, så maven gør ondt, og som også kan være min bedste ven. Og så må han godt gå lidt ud af boksen og gør sig umage - det falder jeg pladask for," siger hun.

Læs også

Kvinde fik sprøjtet filler ind i læberne: Det kom hun hurtigt til at fortryde

Ønsker du at prøve lykken i 'Bachelorette', er det et krav, at du kan rejse væk i 4-5 uger i starten af det nye år, hvor optagelserne vil finde sted i Mexico. Er det noget, du ønsker, så kan du tilmelde dig her.

 

Dagens Gossip