Kvinde fik sprøjtet filler ind i læberne: Det kom hun hurtigt til at fortryde

Foto: Facebook

Der er mange der er usikre ved deres udseende, og der findes mange måder, at ændre det på, men det er ikke altid, at det ender som man håber.

Sagen med den 29-årige Rachel, har spredt sig på internettet med lynets hast, det skyldes, at resultatet ser noget sjovt ud.

Rachel vil fortælle sin historie, fordi hun ønsker en forandring i kosmetikindustrien, og for at advare andre om de mulige konsekvenserne af en indsprøjtning i læben.

Læs også

Heldig håndværker skovler penge ind på tilfældig kupon

Rachel var til en såkaldt ‘Botox-fest’ som er et fænomen der bliver mere og mere populært.

Den 29-årige havde i første omgang ikke tænkt sig at købe noget til festen, men blev overbevist af kvinden, der arrangerede arrangementet. Rachel troede, hun var sygeplejerske, hvilket hun ikke var.

Da Rachel har en lille klump i overlæben, blev hun overtalt til at få filler, til at glatte den ud. Det betragtes ikke som et lægemiddel, og der er således ikke krav til kompetence hos den, der skal sprøjte dette ind i en anden.

Da Rachel kom hjem fra ‘botox-festen’ gik hun i seng. Et par timer senere vågnede hun med voldsommer smerter. Hendes overlæbe var meget hævet.

Foto: Facebook

“Jeg vil aldrig tage til en Botox-fest igen. Jeg fortryder, at jeg ikke har lavet min research og blot antager, at alle, der injicerer Botox og fillers, har studeret medicin.

"Jeg kunne have haft samme reaktion på fyldstoffet hos en læge, men forskellen er, at de ville have vidst, hvordan de skulle behandle det ," siger Rachel ifølge norsk TV 2.

Læs også

Demonstranter limer sig selv fast til gelænder under koncert: Men de laver én KÆMPE fejl

 

Dagens Gossip