TV 2-vært har haft den store pung fremme: Smider millionbeløb efter ny lejlighed

08/09/2023 18:45

Nicolai Busekist

Underholdning
Den kendte TV 2-vært har betalt et stort millionbeløb for en helt nybygget lejlighed.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at det som regel er dyrt at købe en bolig i København. Det gør sig også gældende, hvis du ønsker at købe en lejlighed i Nordhavn.

Det er der mange, der i de seneste år har kunnet sætte deres underskrift på. For nylig meldte TV 2-vært Christian Bækgaard sig ind i flokken, da han har købt en helt nybygget lejlighed i det attraktive område i hovedstaden.

Ifølge Ekstra Bladet fremgår det af Tinglysningen, at den garvede tv-vært har været nødt til at betale intet mindre end syv millioner kroner for den nye lejlighed.

Men hvad får man så, hvis man betaler omkring syv millioner kroner for en lejlighed i Nordhavn? I Christian Bækgaards tilfælde er det blevet til en nybygget lejlighed fra 2023, der har et areal på 108 kvadratmeter.

De lidt over 100 kvadratmeter fordeler sig på i alt fire værelser. Det har været nødvendigt for TV 2-værten, da han er far til to børn, Esther og Carl Christian.

Børnene har han sammen med Louise Müller Bækgaard, som han tidligere har været gift med, men de gik fra hinanden tilbage i 2021.

Christian Bækgaard har stor erfaring som tv-vært. Siden 2019 har han været fast vært på TV 2 News, men inden da var han vært på TV 2 Sport i flere år.

"Jeg kommer til at savne kollegaerne på Sporten vanvittigt meget, for det er virkelig en helt igennem fantastisk flok, som har betydet meget - i mange år. Men - jeg glæder mig også afsindigt meget til det nye," sagde han i forbindelse med jobskiftet ifølge Ekstra Bladet.

Tv-værten har også været på skærmen i andre sammenhæng. Det var han blandt andet i 2017, hvor han deltog i 'Vild med dans'. Her dansede han med Mille Funk, men det var ikke den store succes, da de forlod programmet som første par.