TV-program søger deltagere: Vil du spise middag med din ex?

Mangler du at få sagt noget til din ex, eller vil du gerne have en afklaring? Nu har du mulighed i et nyt program, hvor der søges danske deltagere.

Realitygenren bliver hele tiden ved med at udvikle sig, og hvis der er en ting, der kan skabe drama, så er det, når man tilføjer ens ekskæreste til programmet. Det har man blandt andet set i Ex on the Beach, hvor singler nyder livet i luksusomgivelser, indtil en eller flere af deres tidligere partnere pludselig dukker op i programmet.

Helt så vildt bliver det ikke i det program, som begynder at filme i april, men det kan alligevel blive hedt, når TV2 Play sender ’Middag med min ex’.

Programmet kører med stor succes i blandt andet England, hvor BBC Three hver uge høster høje seertal til det skæve og anderledes realityprogram. Konceptet er faktisk meget lige til.

Et tidligere kærestepar sætter sig til bords, og nyder en ganske almindelig middag. Den eneste forskel er, at der vil være et kamera, som følger parret i løbet af middagen. Her er der så mulighed for, at alt kan ske.

Formålet med programmet er, at et tidligere kærestepar har mulighed for at få svar på nogle af de ting, som de måske ikke fik svar på, mens bruddet foregik. Føler du, at du mangler at sige noget til din ex, eller vil du stadig have personen tilbage, så er det måske et program for dig

Du kan ansøge om at være med lige her

Vil du indrømme, at du var mig utro?

Når der bliver opfundet et nyt realityprogram, så går der ofte ikke længe, før at det problem finder vej til andre lande. Et glimrende eksempel er programmet ’Date mig Nøgen’ som begyndte i England, men som efterfølgende blev sendt i Tyskland og nu i Danmark.

’Middag med min ex’ er oprindeligt et engelsk program, og det har haft stor succes hos BBC Three. Flere af deltagerne har man set i andre realityprogrammer, blandt andet Stephen Bear og Jemma Lucy, der begge har været med i Ex on the Beach samt andre realityprogrammer.

Deres forhold gik dog ikke, og Jemma følte sig overbevist om, at han havde været hende utro. Det fik mulighed for at få svar på, da de spiste middag i tv-programmet.

Netop klippet mellem de to, er et af de mest sete med mere end en million visninger. Det skyldes blandt andet, at Stephan vælger at kaste en drink i hovedet på sig selv, da han bliver adspurgt, om han har været hende utro.

 

 

Læs også

Luksusfælden: Søren gider ikke at arbejde – Mener ikke, at det kan betale sig

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip