TV-serien Ally McBeal vender tilbage

Foto: Ally McBeal

Den populære tv-serie 'Ally' fra 1997 ser ud til at blive genoplivet.

Fra 1997 til 2002 løb den populære tv-komedieserie, Ally McBeal over skærmen. Serien blev et kæmpe hit over hele verden, og forhåbentligt kan den blive lige så god, når serien vender tilbage.

Læs også

Mette Frederiksen: Vi er ude på den anden side

Der er nemlig godt nyt til dem, der elskede at følge med i ‘Ally’ for hovedpersonen spillet af Calista Flockhart vender nemlig tilbage. Sådan lyder den seneste melding fra mediet Justjared.com.

Her forlyder det, at serien er i begyndelsen af produktionen, og at det igen bliver Calista Flockhart, der indtræder rollen som klodsede advokat, Ally McBeal. Den endelig bekræftelse mangler dog.

Skaberen af serien, David E. Kelly, fortæller at han gerne vil være en del af en kommende ‘Ally-serie’, men at han mener, at det bør være en kvinde, der skal stå for hele serien. Sådan udtalte han tilbage i 2018, da der i første omgang blev talt om at genoplive tv-serien.

“Jeg er åben for idéen om at lave "Ally McBeal" igen, men jeg tror ikke, det skal være mig, der laver den. Hvis den skal laves, burde det være af en kvinde. Hvis der skal komme noget nyt, skal det være nyt og anderledes,” lød det således i et interview fra 2018 med skaberen David E. Kelley.

Da Ally McBeal fik premiere på tv-kanalen Fox i 1997, var det med flere store navne i blandt. Lucy Liu, Portia de Rossi, Jane Krakowski var blandt nogle af de store navne, hvor også superstjernen Robert Downey Jr. var med.

Det er endnu ikke meldt ud, hvor det vil blive muligt at se serien. Ingen tv-stationer eller streamingtjenenster har købt rettighederne til at sende den nye version af ‘Ally’

Læs også

Voldsom anklage mod Dr. Phil: Sender børn til mishandlingslejre

 

 

Dagens Gossip