TV2 udsætter premieren på Stormester til efteråret

Privatfoto: Mark Le Fevre

På grund af frygten for ikke at have nogle programmer klar til efteråret, har Tv2 valgt at udsætte premieren på det populære tv-program, Stormester.

Hvis der er noget, danskere bruger meget tid på i disse uger, så er det fjernsynet.

Derfor er det også rigtig ærgerligt, at meget af det underholdning der plejer at blive sendt i weekenden, er blevet skrottet. TV2 meldte hurtigt ud, at X Factor ikke ville blive sendt i den kommende tid, og nu er det så et andet populært program, der bliver udskudt.

Læs også

Coronavirussen muterer sig hurtigt - Her har man fundet 40 mutationer

Der er tale om tv-programmet ‘Stormester’, hvor kendte danskere skal løse finurlige og skøre opgaver, og dermed hente point til dem selv.

Programmet skulle have haft premiere nu på lørdag, men det kommer ikke til at ske.

Rykkes til efteråret

Årsagen skyldes dog ikke, at det allerede producerede program ikke kunne sendes, men at TV2 ikke vil stå i en situation, hvor de til efteråret ikke mangler programmer.

“Det er fuldstændigt rigtigt, at vi har valgt at udskyde 'Stormester' til efteråret. Det har vi, fordi vi gerne vil være sikre på at have programmer i reserve til den tid. Lige nu ved vi ikke, hvornår vi kan producere igen, så vi har i stedet valgt at lægge en genudsendelse af 'Badehotellet' ind fra på lørdag - måske er det også det, vi har brug for i denne tid,” det fortæller programdirektør Lise Lindegaard til Ekstra Bladet.

Det er premieren på tredje sæson af programmet, der er blevet rykket til efteråret. Deltagerne skulle have været komikerne Heino Hansen og Victor Lander. Skuespiller Lise Baastrup og Jesper Groth samt tv-vært Sarah Grünewald.

Meldingen om at TV2 ville rykke programmet, var en af programmets værter, Mark Le’Fevre allerede ude at meddele på sin Instagram-profil for et par dage siden.

 

“TV2 har valgt at rykke Stormester sæson 3 til efteråret. Vi havde glædet os absurd meget til at vise jer den nye sæson. Men det må desværre vente til efteråret,”

Læs også

Pas på: Åben ikke døren for denne kvinde

 

Dagens Gossip