TV2 vender tilbage med 'X Factor' i påsken

Foto: Aldo Navoni / Ritzau Scanpix

X Factor vender tilbage for en stund, når TV2 skærtorsdag sender en særudgave af det populære program. Skal du se med?

Det er ved at være en måned siden, at der sidst blev sendt X Factor. I dag var det meningen, at der skulle være finale i det populære program, men på grund af coronavirussen, har TV2 indtil videre udsat programmet på ubestemt tid.

Nu er der dog godt nyt til X Factor-fans, for TV2 har netop meldt ud, at der kommer til at blive sendt X Factor om blot seks dage.

Læs også

Sexleg gik galt: Ung kvinde måtte tilkalde politiet

Skærtorsdag den 9. april klokken 20.00 sender TV2 en helt særlig udgave af X Factor.

TV2 fortæller i en pressemeddelelse, at programmet der bliver sendt, vil give folk et indblik i, hvad deltagere, dommeren og værten Sofie Linde bruger deres tid på derhjemme, mens de venter på, at der igen må blive sendt X factor fra tv-studiet i Brøndby.

Sofie har et par overraskelser i ærmet

“Sofie Linde savner ’X Factor’ og har svært ved at få tiden til at gå uden hele Danmarks underholdningsshow. Heldigvis har Blachman, Oh Land, Ankerstjerne og de seks tilbageværende deltagere det på præcis samme måde, så Sofie har inviteret dem alle til digital gensynsfest hjemme i sin stue. Glæden er stor, når hele holdet ’mødes’ hjemme hos Sofie, hvor de sammen hver for sig ser tilbage på nogle af sæsonens foreløbige højdepunkter. Og som altid har Sofie selvfølgelig et par overraskelser i ærmet,” lyder det fra TV2 i pressemeddelelsen.

Det vides desværre ikke, hvornår TV2 er klar til at sende næste live-udgave af X Factor, hvor der fortsat er seks deltagere tilbage.

Thomas Blachman har alle hans unge solister endnu. Alma Agger, Mathilde Caffey og Emil Wismann.

Oh Land har blot en enkelt deltager tilbage i form af Ilona, mens Ankerstjerne har to grupper tilbage i form af Magnus og Aksel samt Smokey Eyes.

Læs også

Husk at tjekke din bankkonto i dag

 

 

Dagens Gossip