Umut afslører: Skal være vært på TV 2-program

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix.

Umut Sakarya har vænnet sig til at være foran kameraet. Nu afslører han, at han har scoret et job som vært på et nyt TV 2-program

Umut Sakarya er en travl herre. Ikke nok med, at han har hele tre spisesteder at se til i København, så er han altid klar til at kaste sig ud i nye idéer og projekter. Det har han bevist flere gange.

Læs også

Beder sin datter om én ting: Stemples nu som den 'værste mor i verden'

Ifølge HER og NU bliver hans næste store projekt en tv-optagelse med en varighed på cirka tre måneder med produktionsselskabet Strong Productions. Det er det samme produktionsselskab, der også producerer 'Over Atlanten', som Umut tidligere har medvirket i.

Umut forklarer, at der er tale om et helt nyt program. Derfor er det ikke et program, der allerede vises på TV 2, som han kommer til at overtage.

"Det er noget helt nyt og sammen med to andre, hvor vi skiftes til at være værter i otte afsnit," siger Umut til Realityportalen.

Også på Instagram har han åbnet op omkring det nye projekt, han er involveret i. Her skriver han, at optagelserne kommer til at foregå mellem september og december, og at programmet har premiere næste år.

"Jeg har lige været til sidste møde med Strong Productions om det fedeste tv-program, som skal optages fra september til december. Det bliver så fedt, og jeg glæder mig til, at i kan se det på TV 2 i 2022," skriver den travle kendiskok.

Det er bestemt ikke nyt for Umut at stå foran kameraet. Derimod har han været en del af flere forskellige tv-programmer, hvilket blandt andet omfatter 'Fem fede kokke'. Det var dog ikke nogen succes for kendiskokken, der var den eneste, der ikke tabte sig i programmet.

Læs også

Mathilde Gøhler åbner op om misbrug

Ydermere har han også medvirket i både 'Vild med dans', 'Fangerne på fortet', 'Over Atlanten', 'MasterChef', 'Til middag hos', og har i samarbejde med DR lavet et program om ham selv, der har titlen 'Tyrkersvin'.

 

Dagens Gossip