Ung kvinde droppede sin 'goth-stil': Nu er hun slet ikke til at kende

Nicolai Busekist

3 uger siden

|

18/06/2024
Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
I mange år var hun forelsket i den mørke 'goth-stil', men sådan er det ikke i dag. Efter en stor forvandling, er hun næsten ikke til at kende.

Dagens topnyheder

TikTok-seere er splittet efter, at en kvinde afslørede sin dramatiske forvandling. I en periode havde hun været 'goth', som det så fint hedder. På et tidspunkt besluttede hun sig for, at det skulle være slut, hvorfor hun gennemgik en stor forvandling.

Shauna, der selv har delt sin store forvandling under brugernavnet @shaunadeancokeland på sociale medier, forklarede, at hun blot ændrede stil og aldrig gik tilbage.

"Jeg plejede også at være emo," skrev hun i starten af sin otte sekunder lange video og tilføjede: "Virkelig? Hvad skete der?"

I starten af videoen viser hun et billede af sig selv med pixie-frisure og skelettilbehør i det korte, brune hår. På billedet er hun iført en sort Joy Division-trøje med kappe, en sort halskæde med metalliske nitter samt sorte, fingerløse nethandsker.

Med tung sort eyeliner omkring øjnene og matchende læbestift, hviler hun kinden på en hånd, mens hun poserer for kameraet.

Videoen klipper derefter over til et billede af, hvordan Shauna ser ud i dag. På dette billede ser hun helt anderledes ud, og det er næsten svært at se, at det faktisk er den samme person på de to billeder.

Foto: TikTok

Med skulderlangt blondt hår, bærer hun en lyseblå sweater med en lys stjernehalskæde. Hun har også droppet den tunge, sorte makeup, hvilket hun har skiftet ud med et såkaldt smokey eye-look kombineret med en rød læbestift.

I baggrunden kan man høre lyden fra en scene med Harley Quinn, der siger "Jeg plejede også at være læge," hvortil en stemme svarede: "Du har mistet dig selv til galskab."

I teksten til videone skrev hun: "Ja, det er en vampyrkappe. Ja, jeg bar den i skole. Ja, der var matchende tænder."

I kommentarsporet under videoen var flere af seerne splittede over hendes look. Flere har skrevet, at hun skal gå tilbage til sin gamle look, mens andre roser hende for den store forvandling.

Foto: TikTok

"Gå tilbage," lød det fra en bruger, mens en anden skrev: "Bring hende tilbage. Du ved, du vil."

"Det kommer tilbage. Jeg lover det," kommenterede en tredje, der ikke rigtigt troede på, at hendes forvandling er permanent.

Andre talte pænt om hendes makeover og kaldte det en 'glow-up', hvilket er et perfekt bevis på, at smag ganske enkelt er subjektivt.

"Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det, men du ser stadig edgy ud i det andet look. Men du ser trods alt også mere traditionelt feminin ud, og jeg kan lide det," skrev en bruger.

"Det er helt ærligt ikonisk," skrev en anden, mens en tredje kommenterede: "Det er meget bedre nu. Men du så ikke skidt ud før."

"Fra Raven til Rebecca - og jeg elsker det," lød det fra en fjerde bruger, der tydeligvis også mente, at hendes forvandling var den helt rette beslutning.