‘Vi er trætte af at se på din datter’: Nybagt mor i chok over brev fra venner

Foto: Privat

Den nybagte mor var i chok over det brev, hun modtog fra sine 'venner.

De fleste tænker nok, at de aldrig bliver én af dem, når de får børn.

Men når den lille baby så endelig kommer ud, kan man alligevel ikke lade være med at lægge billeder ud af vidunderet på Facebook.

Når det spiser, når det leger, når det eksisterer.

Læs også

Sidste chance: MobilePay lukker populær app i morgen

Men det er en stor ting at få et barn, så en ægte ven kan nok se igennem fingre med den pludselig billedstrøm.

Eller slette dig som ven på det sociale medie.

En gruppe veninder i Australien gjorde dog noget helt andet, skriver MailOnline.

De satte sig ned og forfattede et brev til deres veninde:

"Jade, jeg har snakket med et par af pigerne, og vi er alle SÅ TRÆTTE af dine løbende kommentarer om dit liv og om alt, hvad Addy gør. Hør her, vi har alle børn, som vi er betagede af - gæt engang - alle forældre synes, at deres børn er de allerbedste. Men vi propper det ikke ned i halsen på alle andre!!! Hun har et nyt sæt tøj på - tag et billede og send det PRIVAT til personen, der gav hende det - ikke til alle!!!! Vi er ligeglade," skriver de og fortsætter:

"Stop op og tænk dig om - hvis hver eneste mor lagde alt det op om deres barn, er jeg sikker på, at du ville blive træt af det rimelig hurtigt. Vi kan ikke vente til, du kommer tilbage på arbejde. Måske har du ikke tid til at være på Facebook lige så meget. Addy er fantastisk, og vi elsker hende allesammen, men vores børn er også dejlige. Jeg tror, du pisser en masse mennesker af med dit ‘Addy mig her, Addy mig der’ - vi troede allesammen, det ville stilne af efter den første måned, men det har det ikke."

Brevet var et slag i ansigtet for Jade Ruthven, der netop havde født datteren Addison.

"Jeg rystede af vrede og chok over, at en af mine såkaldte venner kunne være så hjerteløse og ikke have rygrad nok til at underskrive med deres navn," siger hun.

Hun valgte at sende brevet til den australske komiker Em Rusciano, som derefter delte det med sine tusindvis af Facebook-følgere med teksten ‘Klagebrevet der tager bitching til et nyt niveau’.

Jade Ruthven glæder sig over den fantastiske respons, opslaget har fået, efter det blev delt, og føler nu, at brevet har givet bagslag for de anonyme veninder.

"Responsen fra familie, venner og helt fremmede har slået benene væk under mig," siger hun.

En bruger skriver bl.a:

"Herregud, hvis de blev irriterede nok til at ville komponere, skrive og sende et brev, hvorfor kunne de så ikke bare fjerne hende som ven? Dette siger mere om brevets forfattere end den dame, der modtog det."

Læs også

Meny med banebrydende tiltag: Bliver det første supermarked i Danmark

 

 

 

Dagens Gossip