Vild med Dans efter chok-exit: Han kommer ikke i finalen

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Det var noget af en overraskelse sidste fredag, da skuespilleren Neel Rønholt blev stemt ud. I aften er der semifinale, og her virker det ret sikkert, at det yngste dansepar ikke kommer i finalen.

Det var et kæmpe chok for tv-seerne i sidste uge, da skuespilleren Neel Rønholt og hendes dansepartner Michael Olesen blev stemt ud af programmet.

Neel Rønholt havde nemlig været favoritter siden deltagerne til programmet blev annonceret, og hun var mindst spået en plads i finalen.

Det skete dog ikke, og i stedet er der nu vild spænding i aftenens semifinale om, hvem der kommer i finalen i næste uge.

Læs også

Nu kan du få leveret dine McDonalds-burgere derhjemme

Fire dansepar resterer der nemlig, og de skal hver ud i to forskellige danske i aften. Argentinsk Tango og derefter showdans. De tilbageværende par er Jakob Fauerby og Silas Holst, Oscar Bjerrehuus og Asta Björk, Christopher Læssø og Karina Frimodt samt Coco O og Morten Kjeldgaard.

Der er dog rigtig meget der peger på, at det bliver det yngste deltagerpar, der lige akkurat ikke kommer med til finalen i Vild med Dans sæson 16.

Oscar Bjerrehuus og Asta Björk er nemlig de helt store favoritter til at forlade programmet. Det var de dog også i sidste uge, hvor det i stedet blev en af forhåndsfavoritterne, der blev stemt ud, så alt kan naturligvis ske.

Læs også

Denne kommentar fik Umut til at trække sig fra Vild med Dans

Danske Spil giver i skrivende stund odds 1.90 på Oscar Bjerrehuus og Asta Björk til at forlade programmet i aften, og dermed misser de altså finalen.

De vinder Vild med Dans

Vender vi blikket rundt og kigger på, hvem der i steder kommer til at vinde Vild med Dans, så er der nu en rigtig stor favorit efter at Neel Rønholt blev stemt ud sidste fredag.

Det er Jakob Fauerby og Silas Holst, der i den grad vil skrive historie, hvis de vinder Vild med Dans. Det er nemlig første gang i programmets levetid, at to mænd dansker med hinanden, og det vil derfor også være første gang, at to mænd går hele vejen og vinder programmet.

Danske Spil vurderer de to mænd til at være dem med størst sandsynlighed for at vinde Vild med Dans, og de giver derfor odds 2.00 på det udfald.

Skulle det mod overraskelsen ikke blive de to, så er favoritværdigheden delt mellem Christopher Læssø og Coco O. De giver begge 4.00 gange indsatsen igen, hvis en af de to vinder programmet.

Mindst tiltro er der til unge Oscar Bjerrehuus og Asta Björk, der giver 6.50 gange indsatsen igen, hvis de skulle gå hele vejen.

Hvem tror du går hele vejen og vinder Vild med Dans 2019?

Læs også

Politiet fandt efterlyst dansker sært sted: “Han sad der ikke, fordi det er et sjovt sted at sidde”

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip