Vild med Dans: Hun forlader programmet i aften

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I aften er der atter Vild med Dans på Tv2, og det betyder, at endnu en kendis skal forlade det populære danseprogram. Hvem det bliver, vil nok ikke være en kæmpe overraskelse, for bookmakerne har en stor favorit til at forlade programmet.

Der var ikke meget dans i skoene for Anne Dorthe Michelsen, som blev den første kendis-danser til at forlade det populære danseprogram, ‘Vild med Dans’.

I aften danses der så løs igen, og spørgsmålet er så, hvem der kommer til at forlade programmet denne fredag aften. Noget tyder dog på, at der ikke kommer til at være særlig meget spænding, for der er nemlig en enkelt af kendisserne, der er særdeles stor favorit til at ryge ud.

Læs også

Mor deler chokerende billeder af spædbarn: Lad være med at kysse din baby

Der er tale om den tidligere ‘Løvens Hule’ dommer, Birgit Aaby, der danser sammen med Frederik Nonnemann. Bookmakeren Danske Spil har nemlig ikke de store forventninger til, at de to får lov til at fortsætte i programmet, og de har derfor sat et meget lavt odds på deltagerne.

“Det er klart Birgit Aaby og Frederik Nonnemann, der er i størst fare for at ryge ud på fredag. De får egentlig nogle udmærkede point af dommerne, men det ser ikke ud til, at publikum hjælper dem ret meget. Derfor er de vores favorit til at blive stemt ud til odds, 1,70,” fortæller Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Skulle det mod forventningerne ikke blive Birgit Aaby, der forlader danseprogrammet, så er der to andre kendisser, der meget vel kan ende med at smide danseskoene efter i aften.

En af disse kan også ryge

Umut Sakarya har hele tiden være blandt favoritterne til et hurtigt exit, men han ser ud til at have fået masser af opbakning af tv-seerne, og derfor forventer Danske Spil ikke, at kendis-kokken forlader programmet endnu.

Det kunne det til gengæld godt ske for Oscar Bjerrehuus og hans partner, Asta Björk. som Danske Spil ser som 2. favoritter til at ryge ud.

“Det ser ud til at Umut Sakarya og Jenna Bagge lige nu har stor opbakning blandt publikum. Umut får meget støtte af kendte på sociale medier, og det kan godt få folk, der normalt ikke stemmer til Vild med Dans, til at give parret deres stemme. Det har vi set før i konkurrencen, og selvom det ikke ligefrem betyder, at de vinder det hele, så kan det godt sikre dem overlevelse et stykke tid endnu. Også selvom han ikke ligefrem er en stor danser,” fortæller oddssætteren.

Inden Vild med Dans begyndte, var det skuespilleren Neel Rønholt, der var bookmakerens store favorit. Hun er fortsat en del af favoritfeltet, men det er nu Jakob Fauerby og Silas Holst, der er de store favoritter til at vinde. De giver således odds 2.75 gange indsatsen igen, mens Neel Rønholt giver odds 4.00

Læs også

Så er der nyt om den '22-årige' ukrainske dværg: Her er hun nu

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip