Vild med dans: Nu forlader han programmet

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Der resterer nu blot fem dansepar af det populære tv-program 'Vild med Dans'. Der bliver dog ingen spænding i aften, hvis man skal tro bookmakerne.

Atter en gang - fristes man til at sige - fik bookmakerne ret i deres spådom. De havde nemlig sat oddsene meget lavt på bokseren Mikkel Kessler, og de forventede dermed, at det var ham, der skulle forlade Vild med Dans forrige fredag.

I aften går det så løs igen, og mens herrerne stadig er i overtal, så ligner det et klart exit til den unge model Oscar Bjerrehuus, og dermed vil der igen være lighed i regnskabet.

Der resterer fem par i denne sæson af Vild med Dans, og der går ikke mange uger, før vi skal have fundet vinderen af denne sæson, inden da skal vi dog stadig have frasorteret nogle danskere, og det tyder på, at vi skal sige farvel til det yngste par i aften.

Læs også

Denne kommentar fik Umut til at trække sig fra Vild med Dans

Oscar Bjerrehuus og hans danser Asta Björk er nemlig storfavoritter til at forlade programmet i aften. De er det tilbageværende par, der scorer de laveste stemmer af dommerne, og eftersom der stort set kun er favoritter tilbage, er der ikke meget der tyder på, at seerne vil hjælpe dem.

Bookmakeren Danske Spil har således kun givet odds 1.75 gange indsatsen igen, hvis Oscar Bjerrehuus og Asta Björk bliver stemt ud i aften. Skulle det ikke blive dem, så er de næststørste favoritter til et exit Coco O og Morten Kjeldgaard.

Bookmakeren har dog lidt større tiltro til dem, da de giver odds 3.00. Til gengæld forventer Danske Spil, at Oscar Bjerrehuus og Coco O ender i omdans mod hinanden.

Hvem vinder Vild med Dans?

Vi nærmer os så småt den helt store finale, og der er særligt to dansepar, der forventes at gå hele vejen. Det er skuespillerne Neel Rønholt og Jakob Fauerby, der danser med deres respektive dansepartnere Michael Olesen og Silas Holst.

Begge par har været blandt favoritterne siden dag 1, og de er fortsat favoritter til at vinde det hele.

Den største favorit er dog Jakob Fauerby, der giver odds 2.40 gange igen, hvis han vinder programmet sammen med Silas Holst. Bliver det i stedet Neel Rønholt og Michael Olesen, så giver det indsatsen 3.50 gange igen.

Man må da heller ej forglemme Christopher Læssø og Karina Frimodt. De er lige midt imellem, da de hverken forventes at ryge ud i aften, men heller ikke forventes at gå hele vejen.

Hvad der kommer til at ske, finder vi ud af i aften klokken 20:00, når Vild med Dans bliver sendt på Tv2.

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip