Vild med Dans: Nu ryger han ud af programmet

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Efter to uger hvor tv-seerne ikke kunne stemme et dansepar ud, skal der atter træffes en afgørelse. Det lader dog ikke til, at der bliver den helt store spænding i aftenens program.

I de tidligere sæsoner af Vild med Dans, har der sjældent været en tendens i den måde, folk er blevet stemt ud af programmet på. Det har der til gengæld været i år, hvor det først var kvinderne, der stod for skud, og dernæst mændene.

Da dommerne og tv-seerne skulle vælge, hvem der skulle forlade de første programmer, faldt valget i de fire første programmer på en kvindelig kendis. Anne Dorte Michelsen, Marie Bach Hansen, Christel Pixi og Birgit Aaby forlod programmet en efter en, og dermed blev der hurtigt ryddet ud af østrogen i underholdningsprogrammet.

Læs også

Denne kommentar fik Umut til at trække sig fra Vild med Dans

Nu er stimen så vendt, og i stedet er det de mandlige deltagere, der ryger ud en efter en. Først var det Michael Maze, der forlod programmet med sin dansepartner Mie Moltke, inden kendiskokken Umut Sakarya selv valgte at trække sig fra programmet i sidste uge.

I dag står endnu en mand så for fald, hvert fald hvis man skal tro bookmakerne, der har sat odds på begivenheden i aften.

Den statsejede bookmaker, Danske Spil, har nemlig ikke længere nogen fidus til de mandlige deltagere, altså lige med undtagelse af en, og derfor forventes det, at flere mænd vil forlade programmet i løbet af de næste par uge.

I aften skal vi have fundet den næste, og det bliver med al sandsynlighed bokseren Mikkel Kessler, der må forlade programmet med sin danser Mille Funk.

Danske Spil giver således kun odds 1.55 på, at Mikkel Kessler forlader programmet, og det er blandt de laveste odds, som bookmakeren overhovedet har haft på, at en deltager forlader programmet i denne sæson.

Læs også

Vild med Dans: Umut sagsøger personer bag hadske kommentarer

Mikkel Kessler var da også i omdans, da hans gode kammerat Michael Maze senest røg ud, og derfor forventes det, at bokseren bliver knockoutet af tv-seerne.

Skulle det ikke blive Mikkel Kessler, så mener bookmakeren, at det bliver modellen Oscar Bjerrehuus. Han står til odds 4.00 gange indsatsen igen, hvis han ryger ud af programmet med sin dansepartner Asta Björk.

Danske Spil føler sig dog helt sikre på, at det bliver de to ovenstående mænd, der ender i omdans, da man kun får odds 1.10 og odds 1.90 i den nævnte rækkefølge på de to par.

Det bliver vinderen af Vild med Dans

Mens der i aften vil være spænding omkring afgørelsen, så går der fortsat nogle uger, før vi får den endelige afgørelse af Vild med Dans sæson 16.

Der resterer nemlig fortsat fem dansepar efter aftenens afgørelse, og dermed er der mange danse endnu. Danske Spil føler sig dog overbeviste om, hvem der kommer til at nå længst i programmet, og de har holdt fast siden dag 1.

Jakob Fauerby der danser med Silas Holst samt Neel Rønholt der danser med Michael Olesen, ser ud til at være dem, der skal dyste om Vild med Dans-titlen.

I skrivende stund er Jakob Fauerby svag favorit, da han giver odds 2.65 gange indsatsen igen. Skuespilleren Neel Rønholt ånder ham dog i nakken, da hun står til odds 2.85.

På de resterende pladser finder vi Coco O og Moren Kjeldgaard samt Christopher Læssø og Karina Frimodt til odds 5.50, mens Oscar Bjerrehuus og Asta Björk står til odds 25.00.

Det vil være den helt store overraskelse, hvis Mikkel Kessler vinder programmet, da han står til odds 60.00.

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip