'Vild med dans'-stjerne løfter sløret for stor nyhed: Det har åbnet nogle døre

09/12/2023 10:39

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kendte 'Vild med dans'-stjerne har løftet sløret for noget, der er kommet i stand efter deltagelse i det populære TV 2-program.

Mest læste i dag

'Vild med dans' er et af de mest populære programmer i Danmark. Havde det ikke været det, ville TV 2 naturligvis ikke have holdt liv i det. Det har de gjort, siden den første sæson blev sendt i 2005, og en ny sæson er også på vej.

Da der hvert år er rigtig mange danskere, der trofast sidder foran fjernsynet fredag aften, er det naturligvis også et udstillingsvindue for deltagerne.

I nogle tilfælde er deltagerne ikke kendte i den brede offentlighed, når de deltager i programmet. Formår de at vise sig frem på dansegulvet, har dette naturligvis også betydning for kendskabsgraden til dem.

Det er også noget, som influencer Frederik Trudslev har mærket til. Han deltager i den seneste sæson af 'Vild med dans', hvor han sammen med Jenna Bagge dansede sig til en 2.-plads i finalen.

Og nu har han afsløret, at det næppe bliver sidste gang, at danskerne får mulighed for at opleve ham på skærmen. Det fortæller han til HER & NU, da han bliver spurgt ind til sne fremtidsplaner til premieren på 'Wonka'.

"Vild med dans har åbnet nogle døre. Jeg kan vildt godt lide at lave tv, og der er også allerede kommet nogle tilbud. Så jeg håber, at man får lov at se mig lidt i flimmerkassen," siger han.

Han fortæller dog også, at han ikke kan sige mere om det, da der 'ikke er styr på det endnu'. Derfor kan han heller ikke afsløre noget nærmere om programmets format. Meget tyder dog på, at han i fremtiden vil være at se på fjernsynet igen.

Desuden har han også haft en rolle i anden sæson af ungdomsserien 'Salsa'. Det var første gang, han fik mulighed for at prøve kræfter med skuespillet. Til HER & NU fortæller han, at han ikke ved, om en tredje sæson kommer.