‘Vild med dans’-stjernen Michael Olesen og Tobias Dybvad gør det officielt

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix Foto: YouTube

Nu gør de populære TV-personligheder det officielt.

Michael Olesen er vant til at slå sine folder på dansegulvet i det populære underholdningsprogram ‘Vild med Dans’, mens du nok har ladet øjnene hvile ned over Tobias i et hav programmer der har rullet over skærmen. 

Men inden længe får du altså rig mulighed for at se dem tørne ud sammen. 

Et nyt billede fra Michael Olesens Instagram-story løfter nemlig sløret for, at de to kendisser har slået hovederne sammen, for at lade et nyt projekt se dagens lys. 

Det kan du se ved at trykke her

Læs også

Efter voldsom ulykke for ‘Vild med dans’-Christiane: Nu taler hun ud

Men det er altså endnu uvist, hvilket projekt, der inden længe løber af stablen, men på billedet ses danseren og komikeren ved siden af hinanden, mens smilet er plantet på deres læber. 

Så noget tyder altså på, at de evigt populære personligheder har gang i nogle sjove ting. 

Danskerne må dog væbne sig med tålmodighed, for i skrivende stund vides det ikke, hvornår de næste informationer, hvad angår projektet fra Michael Olesen og Tobias Dybvad, dukker op. 

I Mellemtiden kan du lade øjnene hvile ned over en af Tobias Dybvads andre sjove projekter. Her har komikeren, der har cementeret sig som en af Danmarks sjoveste komikere og underholdere, lagt vejen forbi en masse lande med en række danske kendisser i det populære TV 2-program ‘Verdensmænd’. 

Her så man igen prøver på Dybvads komiske timing og levering, når han, Bo Brønnum, der også går under navnet ‘Bo Lydmand’ og en anden kendis besøger en masse steder i den store verden. 

Og deres evne til at observere de absurde og sjove aspekter af hverdagen i udlandet er en kilde til konstant morskab i de populære programmer. 

Læs også

Sofie Linde advarer danskerne

 

.

Dagens Gossip