Vild med Dans vender tilbage i aften: Men det bliver ikke som det plejer

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I aften klokken 20.00 vender Vild med Dans tilbage på Tv2. Tv-kanalen og værterne har de holdt fast i, men derudover er der flere store ændringer i danseprogrammet, der vender tilbage i aften.

I aften klokken 20.00 ruller Vild med Dans sæson 16 over tv-skærmene i Danmark. Der kommer dog til at være flere ændringer i forhold til de tidligere sæsoner, og vi prøver at give dig et overblik over de største af slagsen i denne artikel.

Vi starter med den ændring, der helt klart er blandt de største, og det er naturligvis udskiftningen i dommerpanelet.

Læs også

Hun skal afløse folkekær dommer i Vild med Dans

Det betød, at Tv2 skulle ud at finde en ny dommer, og det blev gjort, men i egne rækker. Den tidligere Vild med Dans-vinder Marianne Eihilt erstatter nemlig Britt Bendixen som dommer i denne sæson, og det bliver spændende at se, hvordan den rutinerede Eihilt klarer sig på den anden side af dansegulvet.

Nyt dansegulv

Normalt plejer Vild med Dans at foregå i studiet på Amager, men sådan bliver det ikke i den nye sæson. Nu er studiet i stedet flyttet til Østerbro, hvor danskerne skal tage hul på et helt nyt dansegulv.

Det er formentlig ikke en ændring, som tv-seerne kommer til at mærke det store til, men det er trods alt en større ændring.

To mænd skal danse sammen

Den sidste ændring i forhold til de 15 tidligere sæsoner er, at vi for første gang i Vild med Dans-historien vil se to personer af samme køn, der danser sammen.

Det er nemlig danser Silas Holst, der skal danse med skuespilleren Jakob Fauerby.

Vild med Dans bliver sendt i aften klokken 20:00 på Tv2.

Læs også

Ingen tvivl: Hun vinder Vild med Dans 2019

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip