Vlado stopper bilist med 143 km/t - ‘Jeg skulle skide’

Foto: Nymann Bo/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Når man skal, så skal man. Desværre så kostede det et klip i kortet for en bilist, der blev stoppet af ingen ringere end Vlado.

Vlado er vel nok Danmarks mest kendte politibetjent, og der er ingen tvivl om, at det er de færreste danskere, der ønsker at se Vlado køre bag ved dem.

I aften kommer der et nyt afsnit af tv-programmet ‘Politijagt’ på Kanal 5, hvor Vlado atter skal i aktion.

Læs også

Mor lå 2 måneder i koma: Vågnede op til forfærdelig besked

I teaseren til aftenens program ser man Vlado, der bliver overhalet af en hvid varevogn, der kommer kørende på en landevej med 143 kilometer i timen.

Da Vlado får stoppet bilisten og forklaret ham, at han får et klip, fordi han kørte 49 % over det tilladte, fortæller bilisten hvorfor, at han havde så meget fart på.

“Det var bare fordi, jeg skulle hjem på.. Øhhh. Det store hus,” lyder det fra bilisten, der uden tvivl må have siddet med ballerne klemt sammen i Vlados bil.

Du kan se episoden i klippet herunder

Kort efter forklaringen klipper programmet over til et interview med Vlado, der fortæller, at han før har stoppet bilister, der har skulle skynde sig hjem på toilettet. Det er dog ikke nogen god nok undskyldning for, at man kører for hurtigt, da der er alternativer.

“Altså jeg har efterhånden haft et par situationer, hvor bilisten har tilkendegivet, at de har haft travlt, fordi de skal hjem på toilettet. Man kunne måske dreje ind et sted, hvor man kunne komme på toilettet? En tankstation eller en kiosk eller en cafe og spurgt om det?” lyder det fra Vlado.

Du kan se hele episoden i aften klokken 20.00, når der sendes Politijagt på Kanal 5.

Læs også

Linse afslører navneændring

 

Dagens Gossip