Linse afslører navneændring

Foto: Gonzales Photo Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Linse Kessler har selv skiftet navn flere gange, men denne gang er det ikke hende selv, der får en navneændring. Det er i stedet den græske gadehund hun har adopteret.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Linse Kessler er glad for dyr. Faktisk har hun brugt en stor del af sit liv på at beskytte og redde dyr, hvilket blandt andet har resulteret i, at hun selv har adopteret en gadehund fra Grækenland.

Det gjorde hun tilbage i juni, hvor hun adopterede gadehunden ‘Taki’. Det navn hedder hunden dog ikke længere, for Linse har valgt at skifte navn på gadehunden, så den nu har fået et godt dansk navn.

Taki hedder nu Torben, og det har hunden selv valgt ifølge Linse.

“Torben kan bedre lide navnet Torben, han har faktisk selv valgt det,” fortæller Linse Kessler i kommentarfeltet til sit eget opslag af ‘Torben’ på Instagram.

I Torbens pas står der fortsat Taki, men det navn kalder hun altså ikke hunden længere. Navneændringen kom i stand efter, at hunden blev så glad, da Linse kaldte ham Torben, og derfor holder det nu ved.

“Det er stadig hans rigtige navn, men nu kaldes han for Torben, han blir såååå glad når jeg siger ‘Torben’," lyder det fra Familien fra Bryggen-stjernen.

 

Hvis du synes, at der er noget specielt ved Torben, så skyldes det, at han kun har tre ben. Det er ikke blevet fortalt, hvorfor Torben mangler det fjerde ben, men i denne video hersker der ingen tvivl om, at Torben fortsat er en rigtig glad hund, selvom han mangler et ben.

 

 

 

Dagens Gossip