Drama før finalen X-factor-favorit har mistet stemmen

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Forud for finalen i dette års 'X Factor', har favoritten mistet sin stemme.

Ugen op til den store finale i dette års 'X Factor' har ikke just været optimal for Nikoline Steen Kristensen. 

Læs også

Søger nye deltagere til populært TV 2-program

Hun har nemlig ikke haft de samme muligheder for at forberede sig forud for den store finale, som det er tilfældet for henholdsvis Simon & Marcus og Solveig.

Årsagen til dette er, at hun i løbet af ugen har mistet sin stemme. Det har man kunne se på hendes egen profil på Instagram. 

Her har hun nemlig vist, at hun har modtaget flere former for behandling, da hun har haft store problemer med sin hals. 

Blandt andet har man kunne se, at 'X Factor'-finalisten har drukket flere liter te. Derudover har hun også fået saltspray i halsen, i håbet om at kunne komme problemerne til livs. 

Det stod dog klart værst til for den unge sangerinde, da hun tidligere på ugen var samlet med de andre finalister i et studie. 

Her gik de fire unge sangere og sangerinde nemlig live på det sociale medie Instagram. I denne forbindelse var det dog ikke meget, man hørte til Nikoline. Faktisk hørte man ikke så meget som et enkelt ‘hej’ fra den brugsuddeleren fra Sørvad. 

Ifølge SE og HØR havde hun fået meget strenge ordrer på ikke at sige noget som helst. Det kunne 'X Factor'-flirten fortælle til dem, der så med, da deltagerne i det populære sangprogram sendte live på Instagram.

Læs også

Michael Falch overrasker: Dukker op i populært tv-program

Det er naturligvis at håbe, at hun er kommet sig over sine stemmeproblemer, så det ikke er noget, der hæmmer hende i aftenens finale. Da andet ikke er blevet meldt ud, må man næsten antage, at hun er klar til at synge løs. 

 

Dagens Gossip