YouSee forkæler: Lader alle prøve helt gratis

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

YouSee er ude med et rigtig flot tilbud, hvor de vil lade alle prøve deres helt nye tjeneste, uden at det skal koste en krone,

Hvis vi skruer tiden tilbage til september, så præsenterede YouSee deres helt nyeste tv-satsning, YouTv. Tjeneste er den første af sin slags i Danmark, og det er en tjeneste, hvor du kan kombinere det almindelige flow-tv med streamingtjenester.

Læs også

Så er det sidste chance, hvis du skal have dine penge

Da tjenesten blev lanceret, var det dog ikke muligt at prøve uden at man skulle have et betalende abonnement, men det sker til gengæld nu. YouSee tilbyder nemlig, at man kan få 30 dage helt gratis YouTV.

Der er mulighed for at vælge mellem fire forskellige abonnementer:

YouTv Mix 3
YouTv Mix 10
YouTv Mix 20
YouTv Mix 30

Det billigste abonnement koster 199 kroner om måneden, og derefter stiger prisen med 100 kroner ekstra hver måned, for hver af de dyrere pakker. YouSee tilbyder dog nu, at man kan få lov til at prøve YouTv Mix 10-pakken, og hvis man sørger for at melde sig af igen indenfor de første 30 dage, så koster det altså ikke en krone.

Sådan fungerer YouTv

Den nye tjeneste fra YouSee fungerer på den måde, at du får point at handle kanaler og streamingtjenester for. Disse kanaler og streamingtjenester koster så x antal point, og du bruger så dine egne point på at købe disse. Hver måned kan du nulstille og vælge nye kanaler og streamingtjenester, hvis du skulle ønske det.

Tjeneste er revolutionerende, da det er den første af sin slags i Danmark. I fremtiden håber YouSee, at deres YouTv vil være tilgængeligt på størstedelen af tjenesterne herhjemme i Danmark.

Læs også

Ændring hos DR kommer til at ramme mange

 

 

 

Dagens Gossip