Zindy Laursen i sorg: Det er med stor sorg i mit hjerte

Foto: Pressefoto:

Det er en svær tid for sangerinden.

“Jeg troede, han var min eneste ene,” sådan skriver sangerinden Zindy Laursen i et opslag på Facebook. Her gør hun det klart, at forholdet mellem hende og lyddesigner Bjørn Vidø er fortid.

Læs også

“Det er med meget stor sorg i mit hjerte, at jeg må meddele at jeg ikke længere er forlovet med Bjørn Vidø,” skriver hun i opslaget, hvor der er billeder af parret.

I opslaget er der også en video fra en havefest. Her kan man høre Bjørn Vidø fortælle, at han har friet til Zindy Laursen, hvilket høster jubel fra de andre gæster og en smilende Zindy Laursen. 

Troede på kærligheden

Tilbage i efteråret 2019 fortalte Zindy Laursen til Se & Hør, at hun havde fået en ny kæreste. På daværende tidspunkt havde de været sammen i et halvt år, afslørede hun. 

Dengang udtalte Bjørn Vidø, at han kunne ‘garantere for et guldbryllup’, og i videoen på Facebook er der heller ingen tvivl om, at han troede på kærligheden.

“Vi er meget lykkelige og har det rigtig godt. Vi synes selv, det er gået rigtig, rigtig langsomt,” siger han, hvilket får et par fnis frem blandt gæsterne, da der ikke gik lang tid, før de to var forlovet. 

Men den forlovelse er nu brudt, og parret er gået hver til sit. Zindy Laursen slutter opslaget af med en bøn. 

“Jeg håber I vil respektere mit (vores) privat liv i denne svære tid.”

Du kan se opslaget fra Zindy Laursen herunder:

 

Læs også

TV-par afslører glædelig nyhed

 

 

 

Dagens Gossip