Dyret fra helvede: Har samleje på dit ansigt og skider på dine brystvorter, mens du sover

Foto: Twitter

Selvom det ikke er rart at tænke på, ligger tusindvis af små organismer lige nu overalt på din krop og sover, og i nat vågner de og dyrker sex på dit ansigt og skider på dine brystvorter.

Hvis du nogensinde føler dig alene, skal du bare huske på, at bittesmå organismer kaldet demodex folliculorum og demodex brevis konstant befinder sig i tusindvis overalt på din krop, hvor de spiser, skider og dyrker sex. 

Forskere har længe kendt til de små organismer med otte ben, som hver nat 'holder fest' på din krop, men nu har man for første gang formået at sekventere organismens arvemasse.

Læs også

25-årig kvinde gjorde chokerende opdagelse om sin krop, da hun ikke kunne få børn

De små dyr lever i hudens porer og vandrer om natten rundt på kroppen, og nu har forskere fra University of Reading ifølge Ladbible fundet ud af, at dyrene tilsyneladende også dyrker sex med hinanden i stor stil, da arvemassen viste tegn på indavl. 

Ydermere har forskerne fundet tegn på, at de bittesmå dyr er ved at udvikle sig til at leve inde i menneskekroppen fremfor kun ude på huden... Lækkert. 

Du kan dog være helt rolig. Dyrene er kun omkring 0,3mm lange, og du kan derfor hverken se, høre eller mærke dem. Uden af øje, ude af sind, som man siger. 

Udover de allerede nævnte opdagelser har forskerne ifølge hovedforfatteren bag studiet, Dr Alejandra Perotti, også opdaget, at dyrene har "nogle usædvanlige kropsfunktioner."

Blandt andet 'taber' de små dyr gener og celler overalt på din krop, fordi de lever med et minimalt antal proteiner i deres egen krop. 

Ydermere har forskerne opdaget, at dyrene har et anus, hvilket man ellers ikke har troet indtil nu, og det betyder, at de skider på din hud. 

Næste gang du får udslæt eller irritation ved du altså, hvad årsagen måske kan være.

Selvom det ikke ligefrem lyder til, at de små dyr bør være en velkommen gæst på din krop, har Dr Henk Braig, som er medforfatter til studiet, påpeget, at dyrene spiller en vigtig rolle i vedligeholdelsen af din krop. 

De er nemlig blandt andet med til at holde "porerne i huden fri for skidt," og du ville altså have LANGT flere 'hudorme', hvis de små dyr ikke kravlede rundt på din krop og vedligeholdte den for dig.

Studiet er udgivet i Oxford Academic, har titlen 'Human follicular mites: Ectoparasites becoming symbionts' og kan læses ved at trykke her.

Læs også

Forældre tvinger 5-årige tvillinger til at blive gift: 'De har været elskere'

 

 

 

 

 

Dagens Gossip