Er I (næsten) nygifte? Så er der rigtig gode nyheder

Foto: Shutterstock

Hvis man er blevet gift indenfor de seneste tre år, så er der rigtig gode muligheder for, at ægteskabet holder.

Det må formodes, at alle gifte par går ind i ægteskabet med den formodning, at de vil blive sammen for altid.

Kigger man på skilsmissestatistikken er dette dog langt fra tilfældet, men nu er der imidlertid godt nyt til de par, der indenfor de seneste tre år sagt ‘ja’ til hinanden.

Nye tal viser nemlig, at antallet af par, der lader sig skille indenfor de første tre år af deres ægteskab, er faldet til det halve i løbet af de seneste 25 år. Det skriver New York Post.

Læs også

Bilist kommer kørende, da han gør surrealistisk opdagelse: Kan du spotte den uforklarlige detalje?

Ifølge internationale skilsmissetal, så begyndte antallet af folk, der lod sig skille, for alvor at stige i 1960’erne, indtil det nåede en rekordhøjde i 1993.

Nu er antallet af skilsmisser på vej ned igen, og det er ikke kun folk, der er blevet gift indenfor de seneste tre, der kan glæde sig. For folk, der har været gift i fem år, er antallet af skilsmisser faldet med en tredjedel og for par, der har været gift i et årti, er der tale om en femtedel. Det viser tal fra den amerikanske Marriage Foundation, der er blevet forarbejdet af The Times.

Læs også

Slut med at glemme kortet: Nu skal dit kørekort gøres digitalt

Den gode nyhed kommer ovenpå en periode, hvor rigtig mange nygifte hurtigt lod sig skille igen - typisk umiddelbart efter de havde fået børn.

Det er ikke til at vide, hvad der præcis ligger til grunde for de færre skilsmisser blandt nyligt gifte, men der peges blandt andet på, at flere deler opgaver og ansvar i deres ægteskab, ligesom flere par vælger at gifte sig på grund af kærlighed.

 

Dagens Gossip