Nygift par nyder deres bryllup: Pludselig kigger de op og går i panik

Foto: YouTube

Et romantisk bryllup udviklede sig pludselig dramatisk for et nygift brudepar.

Når en bryllupsceremoni er vel overstået, plejer brudeparret at være lykkelige for, at de nu har fået hinanden. For nylig var et amerikansk brudepar dog mest lykkelige for, at de overlevede den store dag.

For hvad der skulle have været en romantisk og dejlig dag, tog pludselig en dramatisk og livsfarlig drejning for parret Cheyenne and Lucas Kopeschka. Det skriver cbs58.com.

De to blev gift ved et storslået bryllup lørdag 30. juni i byen Fredonia i Wisconsin, USA, og heldigvis forløb ceremonien helt som den skulle. Foran venner og familie sagde det forelskede par ja til hinanden, hvorefter festen kunne begynde.

Læs også

Far i panik da 4-årig datter finder bh, der ikke er mors: Så går sandheden op for dem

Undervejs stod en professionel fotograf for at optage en bryllupsvideo og ikke længe efter, at de to nygifte havde afgivet deres ‘ja’ til hinanden, fik fotografen dem sat ved et picnicbord, hvor de skulle sige et par ord til kameraet, der skulle være med til at forevige den store dag.

På optagelsen, der siden er gået verden rundt, kan man høre de to grine og fortælle anekdoter, da en høj knasende lyd pludselig høres over dem. Parret når kun lige at kigge op, før man kan ane panikken i deres ansigter.

Læs også

Tak Ikea! Brud finder på geniale måde at beskytte sin kjole, mens hun er på toilet

Over dem er en stor gren pludselig knækket af et træ, hvorefter den styrter lige imod det skræmte brudepar, der dog når at reagere hurtigt. Med det samme styrter de væk fra bænken, netop i det sekund, hvor den tunge gren rammer picnicbordet.

Heldigvis slap mand og kone fra den livsfarlige episode med små knubs, og efter at have kommet sig over chokket, fortsatte de bryllupsvideoen - denne gang side om side med den store gren, der kunne have forvandlet lykke til tragedie, hvis ikke parret havde reageret i tide.

Herunder kan de se den utrolige video:

Wisconsin newlyweds narrowly escape tree branch

 

 

Dagens Gossip