Forsker med vild afsløring: Penisser bliver mindre, her er grunden

Foto: Shutterstock.com

​En af verdens førende miljø- og reproduktionseksperter, mener igennem sin forskning at have opdaget, at babyer fødes med stadig mindre penisser, og hun har også en forklaring på hvorfor.

Det er ikke størrelsen, der er afgørende når det kommer til penisser. Det er der hvert fald mange der påstår.

Om dette er tilfældet eller ej, må være op til individet at afgøre, men noget tyder på, at menneskeheden godt kan vænne sig til at penisser generelt bliver mindre i fremtiden - det mener Dr. Shanna Swan hvert fald.

 

Læs også

Louise deltog i Løvens Hule: Nu er alt slettet

Hun er en af verdens førende indenfor epidemiologi med fokus på miljø og reproduktion, og har for nyligt skrevet en bog, der både konstaterer og forsøger at forklare, hvorfor penisserne skrumper - det skriver Daily Star.

Ifølge Dr. Shanna Swan, skal fingrende peges mod menneskeskabt forurening, og særligt de såkaldte ftalater, der er en kemisk fremstillet væske, der blandt meget andet bruges i farve-, lak- og kosmetikprodukter.

Hun mener, at de kemiske stoffer kan blive videregivet fra mor til barn gennem amning, og frygter at selv endnu ikke fødte børn, kan blive påvirket af kemikaliet.

”Babyer bliver nu født ind i en verden, der i høj grad er påvirket af kemikalier, og de materialer bliver også absorberet i livmoderen,”

Swan forklarer, at en væsentlig forskel forskere har kunne se, er at nyfødte børn udsat for bestemte kemikalier, har en kortere distance (kaldet AGD) mellem anus og kønsorganerne. Det lyder mærkeligt, men det har betydning.

”forskere har anerkendt betydning af dette i lang tid,” – siger hun og fortsætter:

”Vores arbejde har vist at kemikalier som ftalat, forkorter AGD hos mænd,”

Det er altså både penis og den såkaldte AGD det bliver mindre, grundet kemikalierne. Så hvis man ikke var bekymret over miljøforurening før, kan det da være at man er det nu.

Læs også

Jesper Skibby indrømmer: Voldsomt misbrug under ’Vild med dans’

 

 

Dagens Gossip