Forskere slår fast: Så stor bør din penis være

De fleste mænd har på et tidspunkt kigget ned på sit reproducerende udstyr og spurgt sig selv, om størrelsen af den mon er større eller mindre end gennemsnittet. 

Hidtil har der ikke været nogle videnskabelige undersøgelser på området, men nu har en gruppe forskere fra Kings College i London kortlagt størrelsen på 15.000 mænds penisser, og lad os med det samme slå fast: Der er ikke umiddelbart nogen sammenhæng med skostørrelsen. 

Læs også: Unge elsker sidder 'fast' i utro kvinde

Forskene har gennemgået 17 forskellige studier, der indeholder størrelsen på 15.000 mænds penisser. De medvirkende mænd er i alle aldre og kommer fra alle verdenshjørner. Forskerne har så udviklet diagrammer over tykkelsen og længden i slap, strukket og erigeret tilstand. 

Konklusionen lyder, at den gennesnitlige penis er 9.31 centimeter, når den er slap, og 13.12 centimeter, når den er erigeret. 

Ifølge undersøgelsen er de fleste mænds penisser mellem 11 og 15 centimeter i længde, mens tykkelsen ligger på mellem 10 og 13 centimeter, når den er erigeret. 

Der var faktisk kun 2.28 procent af de undersøgte, der havde en unormal lille penis. 

Læs også: Svensk politi har blotter med lille tissemand under luppen

Forskernes håb er, at det kan fjerne den værste ængstelighed hos mænd, der bekymrer sig over, om deres penis har en normal størrelse. 

- Vi skal også bruge diagrammerne til at finde ud af, hvor en mand tror han er på kurven,hvor hans reelle placering er, samt hvor han selv synes, den burde være, siger forskningsleder David Veale, ifølge forskning. no. 

Og forskerne må også skuffe de mænd, der tror at store fødder automatisk betyder en stor penis. De undersøgte nemlig, om der var en sammenhæng mellem størrelsen på ens penis og andre kropsmål som skostørrelse, fingerlængde og højde uden at finde nogen entydig sammenhæng. 

 

Dagens Gossip