Læs ekspertens råd til at 'holde længere' i sengen

Foto: Instagram / @rosamaxwell

En sex- og samlivsekspert har givet sine bedste råd til, hvordan man som mand 'holder længere' i sengen.

At 'holde showet kørende' i sengen kan være en stor udfordring, hvis man er en mand, og mange mænd kæmper hver dag med at holde på 'klatten' så længe de kan, men heldigvis er der hjælp af hente!

Ligesom med alt andet er der nemlig måder, hvorpå man kan forbedre sin evne til at 'holde'. Det har sexekspert, Rosa Maxwell, forklaret i podcasten The Fellas. Det skriver Ladbible.

Læs også

Dyrevelfærdsorganisation raser: Adskillige aber blev aflivet efter flugt fra transport til forskningslaboratorie

Hun forklarer, at en mands udløsning styres af forskellige muskler i bækkenet, og at disse muskler, ligesom alle andre muskler, kan trænes og dermed blive bedre til at kontrollere udløsningen. 

"Man har mange forskellige muskelgrupper i bækkenet, og kegelmusklerne er én af dem. Så ved at klemme og løsne disse kan man styrke dem. Det kan hjælpe med at kontrollere ens ejakulation," udtalte hun således.

Foto: Instagram / @rosamaxwell

Hun forklarede videre, hvordan man helt konkret bærer sig ad med at træne de omtalte muskler:

 "I meget af det arbejde jeg laver, bruger jeg vejtrækningsteknikker. Det er særlige teknikker, som du også kan bruge, hvor man trækker vejret ind og klemmer i de muskler. For at klemme dem, er det lidt ligesom at stoppe sig selv fra at tisse eller skide. Det er lidt den samme følelse," udtalte hun og forklarede altså, at det bare er om at tilføje knibeøvelser til træningsprogrammet. 

Sexeksperten havde dog også travlt med at understrege, at sex ikke altid bare handler om, hvornår man kommer og tilføjede, at den gennemsnitlige længde af et samleje nok er kortere, end hvad de fleste tror. 

"Det er en stor usikkerhed, som mænd kan opleve [...]. For det første vil jeg sige, at den gennemsnitlige tid [...] er omkring syv minutter [...]," forklarede hun således og uddybede desuden, at akten også sagtens kan fortsætte, selvom mandens tro følgesvend ikke kan mere.

"Alle er så forskellige, og sex behøves ikke bare at være penis i vagina eller noget i den stil. Så selv hvis du hurtigt får orgasme som mand, vil jeg virkelig gerne normalisere alt det her, fordi det er normalt. Hvis du får orgasme hurtigt, og du er sådan: 'Oh, yeah, fantastisk orgasme,' så er det en fed tankegang at have," udtalte hun således og fortsatte:

"Så kan du bruge tid på at tilfredsstille din partner, hvis de stadig ønsker en orgasme, og de stadig ønsker at fortsætte den seksuelle udforskning. Det behøves ikke at slutte, når én person kommer."

Se klippet fra podcasten herunder:

 

Læs også

 

 

 

Dagens Gossip