Larry Tesler er død: Du kender ham ikke, men du elsker hans opfindelse

Foto: Wikipedia Commons

I søndags mistede Larry Tesler livet. Du kender ham nok ikke, men hans opfindelse har været meget vigtig for dig.

For ganske få dage siden mistede verden en stor personlighed. Måske endda en af de største, da den 74-årige Larry Tesler mistede livet i søndags.

Han var hverken skuespiller eller musiker, men alligevel har han haft en enorm indflydelse på dit liv, der blev meget lettere med hans opfindelse.

Læs også

YouSee i ny shitstorm: Vækker kunde midt om natten

Larry Tesler er en computer videnskabsmand og han har arbejdet hos gigantvirksomheder som Xerox PARC, Apple, Amazon og Yahoo.

Nu er du helt sikker nysgerrig på, hvad Larry Tesler opfandt, og vi kan afslører, at det garanteret er noget, du allerede har brugt i dag.

Larry Tesler er nemlig manden, der opfandt funktionerne, klip, kopier og sæt ind, som du benytter, når du sidder med din telefon, tablet eller computer.

Fantastisk opfindelse

Hver gang du markerer en tekst for at kopiere den, hver gang du trykker CTRL+V, så bør du skænke en tanke til Larry Tesler.

Her på redaktionen tænker vi hvert fald tilbage på Larry Tesler med glæde, og der er ikke ord for, hvor meget vi gerne vil takke ham i forbindelse med hans opfindelse. Han har nemlig gjort vores job meget, meget lettere.

Hvil i fred Larry Tesler, og tusind tak for din opfindelse.

Læs også

Mange tusinde danskere kræver: Udlændinge skal automatisk have statsborgerskab efter 10 år

 

 

Dagens Gossip