Nyt studie afslører: Mænd gemmer sig på toilettet for at undgå kone, børn og brok

Foto: Shutterstock.com

Du har måske undret over hvor lang tid det kan tage en mand at blive færdig på badeværelset, men nu har en ny undersøgelse forsøgt at forklare præcis hvorfor.

Og du vidste det måske godt.

Mange mænd bruger simpelthen lange tider på toilettet, udelukkende for at undgå rengøringstjanser, konflikter med konen, eller børnenes mange behov.

 

Læs også

Det kan blive dyrt at komme til frisør efter genåbning

Det påstår en ny undersøgelse hvert fald – det skriver ladbible.com

 

Forsøget bestod af 1.000 mænd, hvor en stor del af disse, godt og vel en tredjedel, svarede, at de lange tider på toilettet ofte en trodsreaktion, eller en flugt fra noget, de bare ikke kunne overskue i den givne situation. Om det så var konen, rengøring eller børn.

En anden tiltrækningskraft badeværelset er i besiddelse af, er tilsyneladende muligheden for at have noget kvalitetstid med sin mobiltelefon, uden at blive forstyrret, hvilket angiveligt ellers er et problem for de adspurgte mænd.

En talsperson for undersøgelsen har udtalt, at resultat som sådan ikke er overraskende, men en bekræftelse af en mistanke mange sikkert til tider har haft.

”Som vi kan se på resultatet, så er fred og ro helligt, og mænd forsøger tydeligvis at bruge muligheden for at få fred og ro, hvor de kan,”

”Vi har alle brug for lidt tid alene (…) og badeværelset synes at være et af vores ’go-to’ steder for den slags øjeblikket. Et sted hvor vi kan lukke resten af verden ude, også selvom det kun er midlertidigt,”

Læs også

Fie Laursen i hårdt brud: Kæresten stjal fra mig

 

 

Dagens Gossip