Perfekt slankekur: Drik to glas vin om aftenen og tab dig

Foto: Shutterstock

Der er godt nyt til alle dem, som foretrækker at drikke et glas vin om aftenen i stedet for at gå i fitnesscenteret. Man kan tabe sig ved at drikke to glas vin om aftenen. Det lyder alt for godt til at være sandt, men der er en forklaring.

Forklaringen kommer fra to undersøgelser, som forskere ved henholdsvis Washington State University og Harvard Medical School i USA har gennemført. I rødvin findes der et stof, som kaldes resveratrol, som er en polyfenol, der kan omdanne hvidt fedt til brunt fedt. Det gør en verden til forskel, idet din krop svede det brune fedt ud. 

Ifølge Washington State University-professor og videnskabsmand, Min Du, hjælper denne form for fedtkonvertering til at man langt nemmere kan forbrænde fedtet i kroppen. Det forhindrer fedme og holder kroppen i balance.

Resveratrol findes i druer og er en antioxidant. Det findes også i de fleste mørke frugter som f.eks. brombær, jordbær og blåbær. Der er store mængder resveratrol i rødvin, og derfor kan rødvin give en slankende effekt. 

Undersøgelsen fra Harvard (USA) havde 20.000 kvinder over 13 år i kikkerten. Her var der en direkte forbindelse mellem vin og vægttab. De kvinder, der drak to glas vin dagligt, var 70 procent mindre tilbøjelige til at være overvægtige.

Hvorfor er det bedre at drikke rødvin før sengetid? 

Ifølge en undersøgelse fra Arizona State University, reducerer resveratrol appetitten. Særligt de personer, som havde brug for en aftenssnack kunne få reduceret deres trang til at tømme køleskabet i løbet af aftenen, hvis der kom et par glas indenbords. 

Hvis du ikke bryder dig om vin, så anbefales du at spise de mørke bær. De vil også kunne give samme effekt. 

Boost dit vægttab

Jeg vil gerne tabe mig med...

Afrikansk mango

Arabiske kaffebønner

Grøn kaffe

Hindbær ketoner

Æblecidereddike

 

Læs også

Kommune vil spare penge: Skruer ned for temperaturen på plejehjem

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip