Videnskaben har fundet svaret: Denne stilling maksimerer sandsynligheden for at give kvinden en orgasme

Foto: Shutterstock

En videnskabelig undersøgelse har slået fast, at særligt én sexstilling er optimal, hvis man vil sikre sig, at kvinden får en orgasme.

De fleste mænd har ingen problemer med at opnå 'klimaks' under et samleje og dermed slutte det af med et brag. 

Mange kvinder kan dog nok godt nikke genkendende til, at de ligger tilbage med uopfyldte forventninger til samlejet, fordi de ikke selv fik, hvad de havde håbet.

Læs også

Heidi Klum viser brysterne frem i ny video

Det er nemlig en del sværere for kvinder end for mænd at få en orgasme, og derfor satte forskere fra den gynækologiske klinik 'New H Medical' i New York i USA sig for nyligt for at undersøge, hvordan man øger chancen for, at kvinden får en orgasme under samleje. 

Det skriver det videnskabelige magasin Illustreret Videnskab

Forskerne bag undersøgelsen ville undersøge, hvilken sexstilling der var bedst i jagten på den kvindelige orgasme, og til det fik de hjælp af ét modigt par*, som dyrkede sex i fem forskellige stillinger. 

Efter hvert samleje skulle parret svare på spørgsmål, og kvindens klitoris blev desuden ultralydsscannet for at måle blodgennemstrømningen. 

Forskerne undersøgte stillingerne cowgirl, siddende position, missionær med en pude under kvindens bækken, missionær uden en pude og doggystyle, og de kom frem til, at særligt én stilling havde sine fordele. 

Den helt store vinder var nemlig missionærstillingen med en pude under kvindens bækken, da det er med til både at stimulere klitorissen mod mandens hud og øge blodgennemstrømningen og dermed chancen for orgasme. 

Foto: New H Medical

I doggystyle-stillingen var blodgennemstrømningen i klitorissen stort set uændret efter 10 minutter, og det var derfor den stilling, som gav mindst sandsynlighed for en kvindelig orgasme. 

Cowgirl-stillingen var den næstbedste stilling til at sikre en orgasme til kvinden, da den store kontakt mellem klitorissen og mandens hud øger sandsynligheden for orgasme.

*Da undersøgelsen kun blev lavet med hjælp fra ét par, er der store usikkerheder. Stillingerne påvirker muligvis andre kvinder anderledes.

Læs også

Vokser spisesvampe virkelig i hestelort? Svampeproducent modtager 200 tons lort hver uge

 

 

 

 

Dagens Gossip