Vild afsløring: Knap halvdelen af yngre danskeren foretrækker deres smartphone fremfor sex

Hvad vil du helst bruge tid på - sex eller din smartphone?

At yngre mennesker er glade for deres smartphones kommer næppe som den store overraskelse, men nu har en opsigtsvækkende undersøgelse afsløret, hvor meget mobilen egentlig betyder for den yngre del af befolkningen.

Ifølge den nye undersøgelse vil 43 procent af danskere mellem 18-45 år nemlig hellere undlade at dyrke sex end at skulle undvære deres smartphone.

Undersøgelsen er foretaget på vegne af data- og telekommunikationsvirksomheden Huawei. Heri blev de frivillige respondenter spurgt, hvorvidt de helst ville undvære deres smartphon i seks måneder eller undlade at dyrke sex i seks måneder.

Læs også

Alexandra svarer igen efter omstridt video: ‘Pure opspind og personligt krænkende’

For 43 procent, altså knap halvdelen, viste smartphonen sig at være vigtigere end deres sexliv - i hvert fald det næste halve år frem.

- Smartphonen er for mange blevet et uundværligt arbejdsredskab. Det er vores primære kamera samt livlinen til børn, kæresten og omgangskredsen. Det er måske derfor det for nogle kan være mere overskueligt at forestille sig en længere periode uden sex, hvorimod flere måneder uden en smartphone kan være helt utænkeligt, fortæller Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei.

Undersøgelsen viser i øvrigt også, at hele 78 procent - knap otte ud af ti danskere - heller vil undvære alkohol i seks måneder end deres smartphone.

Læs også

Mascha Vang jubler: Datteren er blevet filmstjerne

Kigger man nærmere på den bemærkelsesværdige undersøgelse, så viser tallene, at der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder hver især vil ofre for deres smartphone.

For mens mere end hver anden kvinde - 52 procent - mellem 18-45 år er villige til at opgive sex i et halvt år til fordel for deres smartphones, så holder mændene lidt mere af en intim stund i dobbeltsengen. I hvert fald er det kun 35 procent af mændene, der ville gøre det samme.
 
Resultatet viser også, at det især er de unge mellem 18 og 24 år, der er mest afhængige af deres smartphone. 

Undersøgelsen er foretaget blandt respondenter i alderen 18-45 år på tværs af 12 lande, og mindst 500 respondenter har deltaget i hvert land. 

 

Dagens Gossip