10-årig lagde mærke til noget underligt ved buschaufføren: Det kan have reddet 30 børns liv

Foto: Youtube

Troy Luna går i femte klasse og bor i Californien. Som alle andre hverdage skulle han med bussen. Men da han trådte ind i bussen, lagde han mærke til noget underligt ved buschaufføren.

Da bussens døre åbnede, bemærkede Troy straks, at der var en mærkelig lugt i bussen. Og lugten kom fra buschaufføren.

Troy tænkte ikke mere over det, og steg ind i bussen. Så bemærkede han, at buschaufføren opførte sig mærkeligt.

Læs også

Mand spiser frokost med en hjemløs kvinde hver uge: Så fortæller hun noget der chokerer ham

Hun talte mærkeligt, og hun svingede frem og tilbage over i modsatte vejbane. I et tilfælde bremsede hun så hårdt, at flere elever faldt ned af deres sæder.

De fleste af Troys skolekammerater fandt det meget sjovt. Men Troy følte, at der var noget alvorligt galt, og at de alle var i alvorlig fare. Troy besluttede sig for at ringe til alarmcentralen. Nogle af de ældre elever, forsøgte at overtale Troy fra at ringe. De mente ikke, at der var nogen grund til det, men Troy var fast besluttet.

Troy fortalte operatøreren, at buschaufføren kørte farligt, og at hun talte underligt. I løbet af kort tid, kørte en politibil op på siden af bussen og fik den standset. 

Det viste sig, at chaufføren var påvirket af stoffer, og politiet fandt også stoffer på hende, da de undersøgte hende.

Der var 30 elever i bussen den morgen. De yngste var i børnehavealderen. Takket være Troy kom alle eleverne i sikkerhed og kom ud af den skræmmende episode uden varige men. Det skriver Sosialnytt.

Bagefter roste skolen Troy, for at være så opmærksom og ansvarlig, og for at have ringet 112. Den handling Troy han gjorde, kan have reddet 30 andre elevers liv. Var buschaufføren ikke blevet stoppet den dag, kunne hun have fortsat med at køre skolebussen, mens hun var påvirket, indtil det en dag højst sandsynligt ville være gået galt.

Herunder kan du se en nyhedsreportage om hændelsen.

 

Læs også

Sygeplejerske med chokmelding: Hvis du tisser så længe, kan det signalere sundhedsproblemer

 

 

Dagens Gossip