10 ting du IKKE må gøre, når I kysser

Nils Würtzenfeld

366 uger siden

|

06/07/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er international kyssedag i dag, men det er desværre ikke alle, vi har lyst til at fejre dagen med.

Dagens topnyheder

I dag er det international kyssedag, hvilket selvfølgelig bør fejres med.... Ja kys!

Det er nemlig både fantastisk, fræk og forrygende at kysse. For det meste.

For der findes dog nogle mennesker, der desværre kunne have godt af at øve sig en hel del, før de slipper deres læber løs på os andre.

Nogle mennesker er nemlig bare dårlige kyssere – beklager, men det er den triste sandhed.

I dagens anledning får du derfor en liste over dårlige kysse-typer.

Hvor mange har du stiftet bekendtskab med?

1. Bideren: Av! Bideren tror åbenbart, at det er sexet at tygge dine læber godt og grundigt igennem. Det er det ikke!

2. Hvidløgs-typen: Med mindre du selv lige har indtaget voldsomme mængder hvidløg, så er det på ingen måde sjovt at snave med én, der smager som om, vedkommende er i færd med at skræmme en hel horde vampyre på flugt.

3. Vaskemaskinen: Rundt og rundt og rundt og rundt og... For pokker menneske! Prøv nu at variere de tungebevægelser, så vi kan få gang i et ordenligt kys.

4. Sugemallen: Åh Gud! Følelsen af at få dit ansigt suget fast til en andens ditto, mens vedkommende suger løs, som gjaldt det om at få en golfbold gennem en haveslange. Det er på ingen måde rart.

5. Grotten: Hvor blev tungen af? Du er måske indstiller på, at I skal 'fransk-kysse', men det er din kyssepartner ikke. Derfor er det som et stikke tungen ind i en tom grotte, når du forgæves forsøger at finde en legekammerat i din partners tomme mund.

6. Larmeren: Det er fint nok, at din kyssepartner giver udtryk for, at han/hun nyder jeres mundvandsudveksling, men skru lige ned! Højlydt stønnen, prusten og grynten hører altså ikke hjemme, når der skal kysses.

7. Firbenet: Stram mund, udstukket tunge og hurtige bevægelser. Nej. Bare nej.

8. Turboen: Turbo-kysserens tunge er her, der og alle vegne. Som et overgreb med en våd karklud får du kørt turbo-tungen rundt i både munden, på læberne og i ansigtet, hvis du er uheldig. Nej tak siger vi bare!

9. Stirreren: Der er ikke noget mere uhyggeligt end folk, der ikke lukker øjnene, når de kysser. At blive begloet, mens man står og udveksler kys, er ligeså akavet, som det er et kæmpe turn-off!

10. Ævleren: 'Er det godt?' 'Åh, du er så fræk' 'Mmm, du smager vidunderligt!' Ssshh! Vi er kommet for at kysse – ikke for at snakke, så hvis du vil fortsætte med at kisse-misse, så stop med at ævle!

Læs også: Afsløring: Mænd med disse navne er vilde med analsex