11-årig dreng gør specielt fund i en park: Det endte med at ændre han fars liv

29/11/2023 11:09

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Når folk hjælper andre, ikke fordi de er nødt til det, men fordi det er rigtigt, er det ekstra godt at høre, at venligheden finder tilbage til dem.

Mest læste i dag

Vince (11) og hans far Lorenzo var ude at gå en tur i parken, da Vince pludselig fik øje på en tegnebog, der lå på jorden.

Nogen må have mistet den. Og Vince, som ifølge hjemmesiden Mangoflav er kendt for sin stærke retfærdighedssans, var ikke i tvivl om, hvad der var rigtigt at gøre.

De var nysgerrige og kiggede ind i pungen. Kørekortet viste tydeligt, hvem der ejede pungen, og adressen på ejeren var der også. Vince var ivrig efter at få tegnebogen tilbage til sin retmæssige ejer. Han vidste ikke, at denne venlighed ville føre til en uventet belønning.

Vince gik til ejerens adresse. Den unge, der ejede tegnebogen, var ikke hjemme, da han kom for at levere den. Men hans far, Jason, udtrykte sin taknemmelighed over for Vince. Desuden fik han et par dollars i finderløn. Jason blev overvældet over hvor venlig og ærlig Vince var og fortalte historien til sin kone, Michelle.

Også hun blev rørt og ville gøre noget mere for at takke Vince for den gode gerning. De havde dog ikke flere detaljer, end at drengen hed Vince. Men familien havde kameraovervågning af entréen, så de havde en video af Vince, der stod på trappen for at aflevere den tegnebog, han fandt.

Michelle postede et billede af Vince på Facebook og spekulerede på, om hun kendte nogen, der kendte Vince eller hans familie. Hun fandt drengen. Og historien blev hun overrasket.

Vinces far, Lorenzo, var syg og ude af stand til at arbejde. Vince og hans familie stod således over for hårde tider.

Som tak for Vinces gode gerning startede Michelle en indsamlingskampagne på GoFundMe for at hjælpe familien gennem krisen. Til sidst rejste de over $11.000,

Vinces motivation er enkel og kraftfuld:

- At gøre det rigtige er godt, siger han.

Se videoen af ​​familien, der modtager donationerne, der er kommet ind til Vince og familien: