Noah med hjertesygdom får hund i gave - men moren havde aldrig forventet det der skete

28/11/2023 08:50

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Denne modige dreng har været igennem meget: Noah (7) fra Sapulpa, Oklahoma, lider af en hjertefejl. Derfor har han allerede fået flere operationer.

Mest læste i dag

På grund af nogle komplikationer må det stakkels barn nu også leve med epileptiske anfald. For at forsyne deres kæreste med en loyal ven, gav hans forældre ham en hvalp ved navn Moose sidste år. Det, der skete kort efter, var noget, Noahs mor, Lauren Carpio, ikke havde forventet.

Efter blot et par dage viste Moose, der faktisk kun var tænkt som et kæledyr , sig at være en blanding af terapi og assistancehund.

"Han har elsket Noah siden den dag, vi bragte ham hjem og omvendt," fortalte Lauren Carpio til The Dodo i denne uge.

Amerikaneren var især imponeret, da hun på en skærm så, hvor rørende hvalpen så efter Noah, selv når han allerede sov.

"Vi har et kamera på hans værelse, der hedder Sami - det er for mennesker med epilepsi," forklarede Carpio. Moose skar en god figur i optagelserne lige fra starten.

"Vi har et live-feed, som vi kan se, og det slår alarm, hvis han laver pludselige rykkende bevægelser. Jeg kan huske, at jeg så Moose på kamera en aften, da han kun var en hvalp, og han har "Jeg holdt bare aldrig op med at gå derind." sagde moderen stolt.

Moose er desperat efter at sikre sig, at hans bedste ven er okay. Hunden vil også gerne være der med det samme , hvis den syvårige får et anfald.

"Jeg vil sige, at han er mere opmærksom, når Noah er syg eller lige efter et anfald," forklarede Carpio. Den firbenede ven forlader så ikke længere drengens side og slikker nu og da sig på kinden på en trøstende måde.

"Jeg ville ønske, jeg kunne rejse verden rundt og give alle en dag med Moose - det er svært at sætte ord på, hvor speciel han egentlig er," susede Noahs mor.