13 grunde til, at en partypige er en god kæreste

Skrevet af Laura Nygaard

10/07/2015
Du vil blive overrasket over, hvor perfekt partytøsen er for dig.

Mest læste i dag

Det kan godt være, hun bruger halvdelen af sin løn på jägerbombs i stedet for fornuftige og kedelige ting som mad og toiletpapir.

Og måske virker hun ikke som den mest overskudsagtige og omsorgsfulde fremtidige mor, når hun vælter ind ad døren klokken 6 om morgenen med stilletterne i hånden og shots ned ad brystet.

Men man skal ikke nødvendigvis undervurdere natklubbens dronning. Der er flere grunde til, at en festlig pige også kan være den helt rigtige at dele resten af livet med.

Her er 13 af dem:

1. Du leder efter en sjov pige, der kan få dig til at grine. Og hvis der er nogen, der er ekspert i at have det sjovt, så er det party-tøsen. Hun ser altid en skør mulighed i en ligegyldig situation - det har hun lært af alle de gange, lyset på klubben er blevet tændt, før hun har været klar til at gå hjem. Hun kan få selv en kedelig tur i Netto til at blive sjov med sit humør og sin spontanitet.

2. Hun kan tage vare på sig selv. Hun ringer ikke helt hjælpeløs, når hun er stået af på den forkerte S-tog-station, og hun ikke kan få signal i Google Maps. For hun har nærmest ikke tal på, hvor mange gange, hun er trådt ud fra en bar, hun ikke kan huske, hun nogensinde trådte ind på.

Læs også: 8 grunde til at date en sarkastisk kvinde

3. …men hun kan også passe på dig. De utallige gange, hun har måttet skaffe vand til sin veninde og sætte hende på en taxa efter for mange G&Ts har lært hende at holde hovedet koldt og udvise omsorg, selvom hun selv er presset.

4. Hun bliver en overskudsagtig mor. Hun er vant til at være oppe hele natten, og hun kan sagtens fungere med tømmermænd. Derfor bliver det ikke den helt store omvæltning, når det pludselig er barneskrål, der holder hende vågen.

5. Hun tvinger dig ikke til at blive hjemme og se Fifty Shades of Grey på sofaen hver weekend, men giver dig i stedet lov til at tage i byen med vennerne - så hun selv kan gå i byen med sine venner.

6. Hun er dygtig til at flirte og vil altid kunne få jer begge til at bevare gnisten i forholdet.

Læs også: 10 grunde til at date en pige med tatoveringer

7. Hun har levet hele sin ungdom på et dansegulv, så hun har nogle ret frække bevægelser, som hun kan glæde dig med i soveværelset.

8. Partytøsen har gjort utrolig mange skamfulde ting i sin ‘karriere’. Ja, det var skidepinligt at kaste op på chefen efter en lidt for vild dans til julefrokosten, men hun må også bare erkende sin fejl og komme videre. Den egenskab kan hun bruge, når jeres ofte ligegyldige diskussioner er ved at udvikle sig.

9. Hun kan tylle bajere som en mand, så du skal ikke forlade festen tidligt for at følge din trætte og fulde kæreste hjem, mens du gerne ville have taget endnu et spil bordfordbold med gutterne.

Læs også: Derfor har lækre piger aldrig kærester

10. Jo ældre man bliver, des sværere er det at holde en fest kørende til langt over midnat. Derfor er du pavestolt, når din kæreste er hende, der med sit imponerende bagkatalog over drukspil kan redde selv den mest sløve fest. 

11. Hun er superhurtig til at gøre rent. Hun skal bruge nøjagtig 5 minutter på at vaske gulv - det var den tid hun havde i gymnasiet, fra hun kunne høre forældrene køre ind i indkørslen, til de stod i stuen med deres dømmende blikke.

12. Men hun er også superhurtig til at gøre sig klar inden arbejde eller festen med svigerfamilien, så du ikke skal stå og vente på hende. Hun er vant til at tage fra skole eller arbejde og videre til fest. Hun har styr på tiden og ved, at ét ekstra kig i spejlet betyder ét shot mindre til festen.

13. Hun gennemtvinger ikke en menu med råkost og selleribøffer. Tømmermænd vejer tungere end kur, og du kan gladeligt sætte tænderne i burgere og fritter hver søndag.