15-årig dreng er ude med hunden: Så ser han ulykken ske og tænker hurtigt

Foto: Privat

15-årige Ryley Ferguson fra England var ude at gå med sine hunde langs en kanal, da han så en lille dreng alene på den anden side af kanalen. Pludselig faldt den lille dreng i det iskolde vand.

Ryley behøvede ikke tænke sig om to gange, før han kastede sig ud i kanalen og svømmede hen til, hvor den lille dreng var faldet i vandet.

Han fik hurtigt fat i drengen og svømmede mod kysten med ham. Da vandet var frysende koldt, krampede Ryleys ben. Han mistede hurtigt kræfterne, og han var ude af stand til at løfte den lille dreng op på land. 

Læs også

Nettos hjemmeside kollapsede efter vildt tilbud

Ryley råbte om hjælp, og efter kort tid kom to mænd ham til hjælp. De løftede barnet ud af Ryleys arme og hjalp derefter den 15-årige op af det kolde vand.

Samtidig opdager den lille drengs mor, at hendes baby pludselig er væk. 33-årige Rebecca Hampton var på tur med sin 15 måneder gamle søn, Reggie. 

Hun fik travlt med noget andet, og var uopmærksom i to minutter. Hun troede, at Reggie havde det fint i sin barnevogn. Men da hun vendte tilbage, var drengen væk.

Rebecca gik i panik og kaldte på Reggie. Men han var ingen steder at finde. Hun begyndte at løbe rundt, og efter kort tid fandt hun sin søn gennemblødt ved kanalen, i armene på 15-årige Ryley.

Ryley fortæller bagefter, at han var helt rolig under redningsaktionen. Men vandet var iskoldt, og han fik hjertebanken og kramper. Men det eneste, han havde på sinde, var, at han skulle redde drengen.

Rebecca kunne ikke takke Ryley nok for at redde sin søns liv. Havde Ryley ikke gået med hundene langs kanalen lige dengang, var der højst sandsynligt ingen, der havde set lille Reggie falde i vandet.

De to familier er blevet gode venner efter hændelsen, og Ryley elsker at passe Reggie. Det skriver Sosialnytt.

Læs også

14-årige Axel mistede livet i en trafikulykke - men han reddede 5 andres liv

 

 

 

 

 

Dagens Gossip