16-årig blev mobbet for sit udseende: Så taber hun 65 kilo og er uigenkendelig i sin balkjole

27/03/2023 13:11

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En teenager fra Australien var blevet træt af at høre på hånlinge kommentarer om sit udseende, og derfor besluttede hun sig for at ændre sit liv.

Mest læste i dag

Det er ikke altid nemt at være teenager, specielt ikke i en tid, hvor man konstant bliver påmindet på de sociale medier om hvordan man skal se ud.

Josephine Desgrand fra Queensland i Australien ved udemærket, hvordan det føles. Som 16-årig vejede hun 122 kilo og følte, at noget stoppede hende fra at leve et godt liv. 

Derfor besluttede hun at ændre sine kostvaner og begyndte at træne i håb om et sundere liv.

I skolen blev hun mobbet med sin overvægt, og det ramte hende hårdt.

Hun havde prøvet slankekur før, men hun kunne ikke holde dem og blev i stedet fyldt med selvhad og spiste bare mere junkfood. Hun tænkte frem mod sin afsluttende eksamen og var fast besluttet på at se smuk ud i sin balkjole.

Men hun vidste, at hun ikke ville komme sovende til sit nye mål om en slankere krop, og derfor startede hun med det samme, skriver Bored Panda.

På et år formåede hun at tabte hele 63 kilo.

Foto: Instagram

På Josephines Instagram-konto, hvor man kan følge hendes vægttabsrejse, fortæller hun, hvordan hun har formået at tabe de mange kilo:

"Jeg fulgte en kostplan med få kulhydrater og ingen sukker i to år. Jeg begyndte at spise naturlige sukkerarter efter cirka 6 måneder. I løbet af de første 12 måneder smed jeg 63 kilo. 

“Jeg ser ikke dette som en kost for vægttab, jeg ser det som en ny livsstil. I løbet af disse to år havde jeg mange store udfordringer, men valgte at rejse mig og fortsætte. Alle har dårlige dage, lad aldrig et tilbageskridt være slutningen på din rejse."

To år efter hun påbegyndte sin vægttabsrejse kan hun nu passe sin magiske balkjole.

Foto: Instagram