17-årig tog papfigur af verdensstjerne med til gallaafslutning: Så fik hun sit livs overraskelse

En teenager valgte at medbringe en papfigur af skuespilleren Danny DeVito som sin date til skolens gallaafslutning. Så fik hun en uventet henvendelse.

Da den amerikanske teenager Allison Closs for nylig stod for at skulle deltage i det traditionelle ‘prom' (gallaafslutning) på Carlisle High School i staten Pennsylvania, stod hun overfor et dilemma.

Hun manglede nemlig en ledsager, og da alle de gode fyre var taget, anede hun ikke, hvem hun skulle medbringe. Det skriver New York Post.

Det fik den 17-årige pige til at tænke kreativt, og hun besluttede derfor at medbringe den mand, hun allerhelst ville have som sin ledsager - nemlig Hollywood-stjernen Danny DeVito, der især er kendt for at spille Pingvinmanden i ‘Batman Returs’, filmen ‘Get Shorty' og seneste for sin rolle i den både gale og geniale tv-serie ‘It's Always Sunny in Philadelphia’.

Læs også

Ung kvinde tager selfie i spejlet: Nu griner nettet af den opsigtsvækkende detalje i baggrunden

Af gode grunde var det dog ikke virkelighedens Danny DeVito, som Allison Closs valgte at troppe op med, men en papfigur af den 73-årige skuespiller, som hun havde købt på Amazon for 100 dollars (cirka 630 kroner).

- Jeg overvejede andre berømtheder, som Bill Nye, men mange af dem ville have krævet, at jeg bestilte en ‘custom-made’ papfigur, og så mange penge har jeg heller ikke, forklarer Allison Closs til New York Post.

Derfor faldt valget på DeVito, som den 17-årige pige efter eget udsagn elsker.

- Jeg synes, at Danny DeVito er hysterisk sjov, forklarer hun.

Den særprægede og celebre ledsager vakte da også både stor opmærksomhed og morskab, da den opfindesomme pige kom trillende til skoleafslutningen med stjernen på et skateboard, som hun trak efter sig i en snor.

Allison Closs havde dog på ingen måde regnet med, at hendes underholdende påfund også ville skabe opmærksomhed udenfor skolen, men da ting har det med at brede sig på internettet, kom historien hurigt ud.

Pludselig var det en landsdækkende nyhed i USA, at en 17-årig pige havde haft Danni DeVito som prom-date, og denne opmærksomhed resulterede pludselig i en helt særlig henvendelse.

For på Instagram fik Allison Closs pludselig en hilsen fra skuespilleren Rob Mcelhenney, der ligesom DeVito medvirker i kult-serien ‘It's Always Sunny in Philadelphia’.

På sin egen Instagram-side havde Mcelhenney delt tre billeder med følgende tekst:

- Hej Allison. Jeg hører, at du tog papskilts-Danny med til prom. Sikke et sammentræf. Han to nemlig papskilts-Allions med på Paddy’s, skrev Rob Mcelhenney og henviste til baren Paddy’s Pub, der er omdrejningspunktet for serien.

Læs også: Svenske bloddonerer får en sms hver gang de redder et liv

I sit opslag havde Mcelhenney, på det første billede, delt det efterhånden berømte foto af den unge pige ledsaget af pap-DeVito, mens der på det andet billede ventede den chokerede Allison Closs noget af en overraskelse.

Det viste sig nemlig, at ingen ringere end Danny DeVito selv havde læst om sin deltagelse i gallafesten, hvorefter han havde fået fremstillet en papfigur af Allison Closs, som han havde medbragt på settet under optagelserne til den nyeste ‘Sunny’-sæson.

- Jeg er i chok! skrev Allison efterfølgende på sin Twitter-profil, og hvem kan fortænke hende i det?

Kommaregler - Har du styr på dine kommaregler? Vi har lavet denne guide med eksempler på korrekt brug af kommaregler i sætninger. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip